Swagg nosztalgiázott egy kicsit.

A FaZe Clan tartalomgyártójának, Swaggnek nem kell bemutatni a munkásságát. Az elmúlt hónapokban rengeteg kiváló loadouttal örvendeztette meg a közösséget, többször olyan fegyvereket is bemutatva melyek nem feltétlenül tartoztak a meta toplista éléhez. Ezúttal egy kicsit nosztalgiázott, ám annyira nem távolodott el a Call of Duty világától, hiszen a Black Ops 4 battle royale módját, a Blackoutot izzította be a számítógépén.

 

Kalandozásai során két olyan játékelemet is felfedezett, melyek valamiért kimaradtak a Warzone fejlesztésénél, pedig viszonylag hasznos vagy épp szórakoztató elemei voltak az „ős” Call of Duty battle royale-nak. Az egyik ezek közül a víz alatti harcrendszer volt, mely Caldera kialakításának köszönhetően most is bőven megállná a helyét a játékban.

A másik pedig egy tárgyhoz köthető, egészen pontosan a Grapple Hook-hoz. Elképesztő mobilitást adhatna a játékosok számára, további taktikai elemekkel bővítve így a Warzone jelenlegi felhozatalát. A pálya ehhez is kiváló elrendezéssel rendelkezik, elképesztően beteg öldökléseket lehetne rendezni a segítségével. Ez a két dolog azonban még kevés ahhoz, hogy a manapság többször előkerülő „A Blackout jobb volt, mint a Warzone” mondatot igazzá tegye, hiszen rengeteg jó elemet és fejlesztést hozott el a Warzone is a Call of Duty rajongók számára.

https://leet.hu/samsung/

×