A TOTY-re várakozva a Leaker-ek újabb kiszivárgott információkkal leptek meg minket. Egészen pontosan, egy új Showdown érkezésével.

A legutóbbi Showdown SBC-ben Kovacic és Keita közül választhattunk, hogy melyikük lapját szeretnénk kiszedni a játékban. A FUT-leaker srácok továbbra sem tétlenkednek, ugyanis napról-napra újabb információkat szolgáltatnak a nagyérdeműnek.

Most egy újabb Showdown SBC érkezését híresztelik, ami ezúttal a Serie A csapattal játszókat érinti: hamarosan összecsap az Atalanta és az Inter, ennek apropóján várható majd az újabb csapatépítő küldetés. Alapvetően ezzel nem is lenne gond. A Twitter-en is aktív FUT-leaker felhasználók viszont nem valami elégedettek azzal, ami érkezni fog. A legutóbbi Showdown küldetést borzasztónak találták, viszont ez lehet, hogy még azon is túltesz. Mutatjuk, hogy miről és kikről is van szó:

„Azt gondoltátok, hogy a Keita vs Kovacic borzasztó Showdown volt? Úgy látszik, most megpróbálják überelni minden idők legrosszabb Showdown-ját; Muriel vs Darmian érkezik…”

Ti mit gondoltok? Kaphatta volna más inkább a Showdown lapot?

 

Kiemelt kép: www.stol.it

 

Ezt olvastad már?

Na jó, ez már kezd sok lenni – Kimpembe és Koundé, akiknél a síp sem szól

×