A Battlefield 2042 játékosai értetlenül álltak az előtt, hogy a DICE eltávolította a rajongók kedvenc módját.

A Rush a Battlefield egyik klasszikus módja, megjelenésekor pedig a játékosok nagyon örültek, hogy bekerült a Battlefield 2042-be. Azonban a fejlesztők nem gondolták, hogy ez állandó játékmód legyen, így egész egyszerűen kivették a játékból.

A játékosok dühét kiváltva ezzel.

Nem titok, hogy a Battlefield 2042 jelenleg nem a legjobb állapotban van, a játékosok könyörögnek a fejlesztőknek, hogy hozzák vissza a franchise igazi dicsőségét. A fejlesztők szerint azonban a játékosoknak túl magasak az elvárásaik.

A Battlefield 2042 vezető fejlesztője igyekezett megnyugtatni a rajongókat, ám ennek ellenére váratlanul kivették a Rush játékmódot. A Redditen megjelent posztok alapján a játékosok most azért könyörögnek, hogy ez legyen egy állandó játékmód, mivel itt legalább gyorsan be lehet melegíteni. Arról nem is beszélve, hogy fegyverfejlesztésre is kiváló.

Nemrég mind a Battlefield 2042 Rusht, mind a Rush of Ages-t (Rush 1942, BFBC2 és BF3 pályák) eltávolították a játékmódok közül a december 6-i frissítéssel. Egy több mint 13000 upvote-ot kapott Reddit-bejegyzésben Tazooka felhasználó gúnyosan azt mondta: „A DICE ismét meghallgatta a közösséget.”

DICE listening to the community again from battlefield2042

 

A válaszok tele voltak dühös mondatokkal, sokan értetlenkedtek, hogy miért volt fontos ez a változás, miután a fejlesztők visszatértek a szünetről. A Battlefield 2042 játékosainak száma jelentős csökkenést mutatott az utóbbi hetekben, a Battlefield V is megelőzte játékosszámban, a cím pedig a Steam legtöbbet játszott listájának aljára került. Így a játékosok nem látnak logikát a lépésben.

A DICE egyik munkatársa, Kevin Johnson azt mondta: „a Rush-t nem távolították el, és néhány hétig/hónapig megmarad valamilyen formában a Battlefield Portalban. A Rush of Ages-t a közösségi visszhangok alapján meghosszabbítjuk, és a jövőben visszatér.”

 

 

A Portal játékmódjainak listája tehát a jövő héten ismét módosul, így hamarosan kiderül, hogy visszatérhet-e a Rush. Szerinted is rossz döntés volt?

Ezt láttad már?

Ma lenne 80 éves a történelem egyik legnagyobb elméje – Előtte tiszteleg a Google

 

https://leet.hu/akcioeso/

×