A Sony és a Discord partnerséget először tavaly májusban jelentették be, de azóta nagyon nagy volt a csend. Most kiderült, hogy áll a dolog.

Bizonyára minden PS felhasználó nagyon vár már arra, hogy végre használható legyen a konzolon a Discord. Nos, erre minden esély megvan, hiszen a DC és a Sony már korábban partnerséget kötöttek. Tavaly óta azonban nem sokat hallottunk erről, mostanáig.

Úgy tűnik, a megjelenés nincs is olyan messze.

Egy Reddit bejegyzésből derült ki, hogy az egyik Discord-felhasználónak sikerült közvetlenül összekapcsolnia egy PlayStation Network-fiókot a profiljával. Erről közzétett egy képernyőfotót, amelyen a PlayStation Network ikonját láthatjuk olyanok mellett, mint a Spotify, a Steam, a Twitch, az Xbox és a YouTube.

You will soon be able to connect your Playstation Network account to your Discord profile! from discordapp

Itt érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi Discord kliensben ez nem érhető el. Később kiderült, hogy a felhasználó egy béta verzióban talált ikont használt. Mindazonáltal ez azt mutatja, hogy a Discord és Playstation-fiókok összekapcsolásának lehetősége hamarabb elkészülhet, mint gondolnánk.

Még májusban, amikor az integrációs terveket először bejelentették, Jim Ryan, a PlayStation elnök-vezérigazgatója azt mondta:

„A PlayStationnél folyamatosan új lehetőségeket keresünk annak érdekében, hogy a játékosok szerte a világon kapcsolódhassanak egymáshoz.”

„Célunk, hogy a jövő év elejétől közelebb hozzuk egymáshoz a Discord és a PlayStation élményeket konzolon és mobilon, lehetővé téve a barátok, csoportok és közösségek számára, hogy könnyebben kommunikáljanak közös játék közben.”

Te is várod már PlayStationre a Discordot? Szívből reméljük, hogy 2022-ben végre megjelenik és PS4-re és PS5-re is egyaránt elérhető lesz.

Ezt láttad már?

Nem csak kezdőknek! – Így tudj meg mindent a gépedről pár kattintással

 

https://leet.hu/akcioeso/

×