Na most tényleg kiderül, hogy idegenek vagy gyíkemberek laknak a Holdon felfedezett nem túl misztikus, de agyon misztifikált „házikóban”.

Néhány héttel ezelőtt alaposan felkeltette az átlagemberek érdeklődését a Hold, aminek az általunk sosem látott féltekén egy rejtélyes kockát sikerült lencsevégre kapnia egy arra kószáló kínai holdjárónak.

Az űrbéli struktúra végül „házikóként” ment nagyot a közösségi oldalakon, köszönhetően a szabályos formáinak, ami miatt sokan tényleg azt hihették, hogy egy idegenek által épített holdkéró lehet, vagy ami még rosszabb: onnan figyelnek minket a gyíkemberek. A kutatók természetesen már akkor is próbálták leszögezni, hogy semmi ilyesmiről nincsen szó, az egy teljesen természetes képződmény, ami valószínűsíthetően egy meteor lehetett egykoron.

Nos, most minden kétséget eloszlattak egy új képpel, amit a „házikóról” készítettek, így már mi is bátran kijelenthetjük, hogy ezúttal sem az összeesküvés-hívőknek volt igazuk. Persze, persze, az idegen holdbázis képes holografikus módon külsőt váltani, pont mint a gyíkemberek – fogják majd mondani, a valóság azonban ennél sokkal kiábrándítóbb, és messzemenőkig unalmasabb.

Tessék-lássék, így néz ki a már nem is olyan rejtélyes holdbéli kunyhó egy közelebbi képen, amit nem mellesleg a Yutu 2 készített 10 méteres távolságon belülről. 

Elon Musk megemeli a Tesla még nem létező teljes önvezető funkciójának az árát

 

https://leet.hu/akcioeso/

×