Khaby Lame a TikTok egyik legnagyobb szenzációja lett az elmúlt évben, népszerű videóival uralta az alkalmazást. Itt vannak 2021 legnézettebb videói.

Egy év leforgása alatt az Olaszországban élő tartalomgyártó, Khabane Lame lett az egyik legnépszerűbb TikToker az egész platformon, még olyan hatalmas neveket is megelőzve, mint Addison Rae és Bella Poarch.

Az alkalmazás második legkövetettebb alkotója lett.

Mára több mint 125 millió követőt tudhat magáénak, nem sokkal marad el a jelenlegi első számú tartalomgyártótól, Charli D’Ameliotól, akinek több mint 132 millió követője van.

Khaby leginkább poénos videóiról ismert, melyekben szótlanul reagál a legfurcsább és legértelmetlenebb life hackekre. Itt vannak 2021 legnézettebb videói.

5 — Szökés az autó ajtajából — 275.4 millió

@khaby.lameBro why you ruined a T-shirt ?👕😔It was so easy…. – Fratello perché hai rovinato una T-Shirt?👕😔#learnfromkhaby #LearnWithTikTok #ImparaConTikTok♬ suono originale – Khabane lame

4 — Vécépapír — 278.5 millió

@khaby.lame🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️#learnfromkhaby #LearnWithTikTok #ImparaConTikTok♬ suono originale – Khabane lame

3 — Az ajtó kinyitása — 297.1 millió

@khaby.lameLol 🤦🏿‍♂️ #learnfromkhaby #LearnWithTikTok #ImparaConTikTok♬ suono originale – Khabane lame

2 — Ablakba szorult haj — 298 millió

@khaby.lameCould be the new Khaby ?🤣🤣 👩🏿‍🦱 🤲🏾 Potrebbe essere il nuovo Khaby? #learnfromkhaby #imparacontiktok #stitch♬ suono originale – Khabane lame

1 — A tükör — 348.7 millió

@khaby.lameCm on bro 🤲🏾🤲🏾🤲🏾🤲🏾🤲🏾!! #learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok #khabylame

♬ suono originale – Khabane lame

Khaby követőinek száma közben folyamatosan emelkedik, és sokan kíváncsiak arra, hogy a sztár 2022-ben megelőzi-e Charli D’Ameliót követőinek számában.

Ezt láttad már?

Tinderen nemsokára haverokkal együtt húzogathatjuk az embereket

 

https://leet.hu/akcioeso/

×