Hamarosan szintet lép a Tinder, és teret enged a csoportos húzogatós élményeknek.

A tinderezés hamarosan egy teljesen új élménnyé válik, köszönhetően annak a funkciónak, amivel a haverokkal közösen húzogathatjuk jobbra és balra a csapatnak szimpatikus fiúkat-lányokat.

A „Tinder with Friends” a TechCrunch szerint egy abszolút létező jelenség, vagyis az a fajta partner keresés, amikor összeül a baráti társaság és együtt próbálnak meg valakinek összehozni egy Matchet. Ezen az ötleten indult el a Tinder, ami most ezt az egészen online, a platformra ültetné át.

Az új funkció találóan csak Swipe Party néven készül (valószínűleg így is élesedik majd), ami igazi közösségi élménynek ígérkezik. A Swing… Swipe Party valójában egy képernyő és mikrofon megosztásos csoportos hívás, amihez elméletileg még Tinderes előregisztráció sem kell majd, a közös húzogatáshoz csupán egy meghívót kell elfogadni, amivel vendégfiókokat generálhatnak a haverok.

Hogy az új funkció pontosan mikor érkezhet meg a társkereső platformra, azt nem tudni, de már találtak erre vonatkozó sorokat az alkalmazás kódjában.

Kép: TechCrunch

20 évig bujkált a rendőrök elől a maffiózó, de a Google Maps leleplezte

 

https://leet.hu/akcioeso/

×