A League of Legends éves Lunar Revel eseménye 2022-ben visszatér, hogy elhozza a kínai újévet. Tucatnyi új skin, küldetés és egyéb jutalom vár.

A Lunar Revel mindig az első nagy esemény a League of Legends éves naptárában, és ez a 12. évadban sincs másképp. A kínai újév ünnepségei 2022-ben a Summoner’s Rift-ben veszik kezdetüket, a Riot pedig mindent megtesz, hogy kimaxolja a Tigris évét.

A League of Legends Lunar Revel 2022 event 12 új skint – köztük két Prestige skint –, valamint küldetéseket és jutalmakat hoz a játékosok számára.

Firecracker & Porcelain skinek

A League of Legends Lunar Revel skinjeit 2022-ben két részre osztják: a szokásos élénk és merész Firecracker szettre, valamint az új Porcelain skincsaládra,  fehér-kék árnyalatokkal.

Diana, Sett, Teemo, Tristana és Xin Zhao Firecracker skint kap, élénkvörös és sárga színnel, miközben sok szerencsét kíván az új évre. Mindazonáltal mindegyiknek van a sajátos eleme; Sett nagy sárkányöltönyétől kezdve egészen Diana és Tristana díszesebb ruháiig.

A Porcelain vonalat Amumu, Ezreal, Kindred, Lissandra és Lux kapja meg. A hagyományos kínai teáskészlet fehér és kék színeivel és „Protectors” felirattal. Lux Prestige skint kap az esemény alatt, valamint Xayah is – 2022-ben a Bright Phoenix elem arany-fehér színű lesz. A skinek pontos ára még nem ismert.

League of Legends Lunar Revel 2022 küldetések és jutalmak

Sajnos eddig a League of Legends Lunar Revel 2022 eseményének küldetéseit nem hozták nyilvánosságra. Valószínű azonban, hogy a Riot nem változtatja a korábbi modellt. Küldetések teljesítéséért jutalmat kapunk, és pont. Annyi bizonyos, hogy a TFT játékosok is kapnak valamit. A jutalmak teljes választékáról később beszámolunk.

Mikor indul az esemény?

Nincs megerősített indulási dátum a Lunar Revel 2022 eventhez, de mivel jelenleg a PBE-n fut, a játékosoknak nem kell sokat várniuk. A kínai holdújév egyébként idén hivatalosan február 1-jén lesz.

Ezt láttad már?

Ezt elk***ák – Reagált a Riot a rejtett Akshant nerfre

 

https://leet.hu/akcioeso/

×