A Sony 2022-ben egy teljesen új PlayStation funkcióját hoz el a PlayStation 5-re, amivel a játékosok még pénzt is nyerhetnek.

2022 nagy év lesz a PlayStation 5 számára. A Horizon Forbidden West a jövő hónapban jelenik meg, a God Of War Ragnarök az év végére várható, sőt készül a PlayStation VR is. Ez persze nem az egyetlen meglepetés. Bár sok frissítés érkezett már a Ps5 rendszerre, van még olyan funkció, ami eddig váratott magára.

Jön a PlayStation Tournaments, amivel pénzt is lehet nyerni, ha ügyes vagy.

Jim Ryan, a PlayStation vezérigazgatója a hét elején a CES 2022-n elmondta, hogy mit várhatunk a PS5 firmware-frissítésétől 2022-ben. Bár nem árult el sokat, megerősítette, hogy egy nagyon régóta várt funkció érkezik hamarosan:  a PlayStation Tournaments.

Az eredetileg 2016-ban PlayStation 4-re bejelentett PlayStation Tournaments az esportszervező ESL-lel együttműködésben jött létre. A funkció lehetővé tette a játékosok számára, hogy bizonyos játékokban versenyezzenek, különleges nyereményekért. Így szerte a világon mindenki versenyezhet, függetlenül az arra szerverezett hivatalos eseményektől. Ryan nem kívánta megerősíteni, milyen formát ölt majd ez az új Tournaments funkció, de nyugodtan feltételezhetjük, hogy nem fog különbözni a PS4-től.

A játékosok nem csak játszhatnak, de versenyezhetnek is a játékokban, amivel a PlayStation kibővíti az esport világát. A nyeremények között lesz játékon belüli pénz, kozmetikumok és lootboxok, de akár tényleges pénznyeremény is lehet a tét.

Valószínű az is, hogy a PS5 új PlayStation Tournaments funkciója valamilyen módon kapcsolódik a Sony esport terveihez, nevezetesen az EVO megvásárlásához. A Sony emellett szabadalmat nyújtott be a PS5 online versenyeire is.

Ezt láttad már?

Lekapcsolták az internetet Kazahsztánban, amitől úgy bezuhant a Bitcoin, hogy nézni is fáj

 

https://leet.hu/akcioeso/

×