Az elkövetkezendő 3 nap a TOTY-jelöltekről fog szólni a FIFA 22-ben. Elsőként a támadók érkeznek meg ma este.

Korábban több cikkünkben is írtunk a TOTY lapra esélyesekkel, megjelenési dátumokkal kapcsolatban. Ezúttal viszont már konkrétabb nevekkel is szolgálhatunk, szimpla jóslatok, elméletek helyett, ugyanis ma este megtörténik a Team of the Year – Nominee ATTACKERS játékosok bemutatása!

Igazi nagyágyúk érkeztek, akikből bárkik is kapják idén az év legjobbjának járó címet és a speciális – sok millió Coin-t érő – lapokat, egy rossz szavunk sem lehet: az 5 top liga jelenlegi szupersztárjai ott vannak a jelölt támadók között. Hivatalosan is esélyes többek között Haaland, Lukaku, Messi, Ronaldo, Neymar Jr, Lewandowski, Mbappé, Salah, Suárez, valamint Kane és Benzema is. A topligákon kívül viszont egyetlen játékos kapott helyet a jelöltek között, mégpedig az Eredivisie-ben szereplő Ajax támadója, Dušan Tadić. Az említett játékosokon kívül persze szélesebb a paletta, csak ezek a nevek voltak zömében a találgatások és a jóslatok élén. Rajtuk kívül még 10 olyan támadó van, akik ugyancsak maradandót alkottak az elmúlt évben, vagyis összesen 22 jelöltet számolhatunk.

Forrás: www.infostart.hu

Mint említettük, ma este érkeznek a támadók, holnap, azaz január 8-án a középpályások, január 9-én, vasárnap pedig a védők és kapusok. Vagyis az elkövetkezendő 3 nap a jelöltekről fog szólni, mindenki valószínűleg a mai után is kezdi majd összerakni a fejében, hogy kinek örülne igazán, ha támadóként TOTY lapot kapna.

A szavazás január 10-én veszi kezdetét és egészen január 17-ig tart. Tehát 1 hetünk lesz arra, hogy eldöntsük, kik alkossák a Team of the Year idei gárdáját.

Ti mit szóltok az eddigi jelöltekhez?

 

Kiemelt kép: www.dotesports.com

 

Ezt olvastad már?

Elképesztő méreteket ölt már a hacker-botrány a FIFA 22-ben!

×