Ezerrel dübörög a feltörekvő titánok Academy versenye, most elhoztuk az eddigi versenynapok legszebb pillanatait.

Január 3-tól egészen a hónap közepéig tart a WePlay Academy League legújabb versenye, mely a feltörekvő, fiatal sztárok legtutibb gyűjtőhelye. Egy ilyen versenyen villantotta meg magát először torzsi is a nemzetközi mezőnyben, azóta már a MOUZ nagycsapatának AWP-se. De ilyen tornákon fedezték fel a mostanra már Major győztes b1tet is a Na’Vi-sok.

Lehet a következő Major MVP is ott van közöttük,

érdemes tehát bekapcsolódni a magyar nyelvű közvetítésbe. És hogy miért gondoljuk, hogy a profik között is megállnák a helyüket ezek a fiatal srácok? Az alábbi 3 klip azt hiszem tökéletes bizonyíték erre:

Latt1k – Na’Vi Junior

Új AWP-s csillag a fiatal mezőny egén. Talán így lehetne a legjobban jellemezni Latt1k érett játékát. Dupla wallbang, flickelések, szép letartás, és a kör közepén még egy kis mindgame is befigyelt azzal a pozícióváltással.

Krimbo – BIG Academy

Egyedül megoldott 2v3 egy kritikus szituációban. Három különböző szögből, három fejest osztott ki a 19 éves német tehetség.Ráadásul csak az egyiknél volt tisztán nála az előny, az utolsó két killt fedezék mögül kipeakelve kellett lehozni.

Vigg0 – Astralis Talent

Vigg0 USP-jéből kb pontosan négy golyó hiányzott a kör végére, de ezzel is összehozott 4 fejest. Ráadásul olyan remek időzítéssel tette mindezt, hogy még a C4-et is volt ideje felszedni.

Ha szeretnétek élőben követni az ezekhez hasonló megmozdulásokat, nézzetek be a verseny élő, magyar nyelvű közvetítésébe is.

Az esport utánpótlás ennyire komoly:

Utánpótlásból világelső – 3 és fél sikersztori az akadémiai CS:GO világból

 

https://leet.hu/akcioeso/

×