Összeszedtünk 40+ olyan videojátékos plakát és poszter ötletet, amiket a szoba, vagy a lakás bármelyik pontján bátran kirakhatsz!

Jómagam is azok közé az emberek és játékosok közé tartozom, akik szeretik kidekorálni maguk körül azt a kis sarkot, szobát, szobarészt, ahová dolgozni, vagy jobb esetben játszani térünk. Ezeknek a díszítéseknek szinte elengedhetetlen kellékei a poszterek és képek kiragasztgatása, kiaggatása a falra, viszont egészen kevés üzlet van olyan, ahonnan jó minőségben, óhajaink szerint kapjuk meg álmaink művét. De ha még meg is van a hely, amiről tudjuk, hogy a célnak megfelelő lesz, egyszerűen nem találunk a kínálatukban nekünk megfelelő anyagot.

Nagyjából én is hasonló cipőben jártam és járok folyamatosan, ugyanis kerestem kutattam internet szerte szemkápráztató videojátékos képek és webshopok után, melyeket megrendelvén büszkén tehetnék a falamra, egy idő után viszont rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha magamnak intézem úgy az egész folyamatot, külön-külön.

Mivel szeretném elkerülni a reklám gyanúját, ezért nem írok neveket, de szétnéztem egy-két olyan weboldalon, ahol nagyobb mennyiségben kínálnak játékos posztereket, viszont úgy tapasztaltam, hogy a minőségükhöz képest jóval drágábban kínálják őket (szinte mindenhol), és a kínálat is rendkívül véges. Tehát anyagilag sem járunk jól, és még kompromisszumokat is kötnünk kell.

Először tehát azt javaslom, hogy válasszuk ki a megfelelő képet (erről lentebb megpróbáltam nagyon sokat, bő merítésben összeszedni), majd ha ezzel megvagyunk, akkor elbandukolni, a járvány közepette inkább online, vagy telefonon felkeresni a hozzánk legközelebb eső nagyobb nyomdai üzletet (ha kíváncsiak vagytok melyiket ajánlom, akkor azt kommentben jelezzétek!). Itt rendre több opciónk is lesz: kérhetjük fotópapírra és vászonra, variálhatunk a méreteken, de akár be is kereteztethetjük, tényleg csak rajtunk áll a dolog mikéntje. A legjobb pedig, hogy ezek java-része még mindig olcsóbb, mintha valamelyik „poszterügynökségtől” rendeltük volna házhoz.

Na de, mindenki úgyis csak a poszter ötletek miatt van itt, szóval tessék-lássék, szabadon rabolható mind, amit sikerült sebtiben kigyűjtenem!

Ebbe a cikkbe sajnos csak ennyi fért bele. Ha hiányolsz innen valamilyen játékot, vagy nem találtál magadnak megfelelő poszter, plakát alapot, akkor azt jelezd kommentben, és a következő ilyen cikkünkben biztosan találsz majd magadnak valami nagyon menőt!

Képek forrása: Imgur, Poster Spy, Society 6, Tumblr, Twitter, Geek Native, Deviantart, Pinterest

 

 

https://leet.hu/akcioeso/

×