Egy hibajelenség javíthat a fegyverek kezelhetőségén.

Az már novemberben kiderült, hogy a Battlefield 2042 attachmentjei, fegyverkiegészítői nem teljesen úgy viselkednek, ahogy azt például a leírásukban elhintették a fejlesztők. Sőt olyan is előfordult, hogy teljesen az ellenkező dolgon változtatott az adott tárgy, megvezetve a játékosokat. Úgy tűnik azonban, hogy egy sokkal merészebb hibára sikerült bukkannia a közösségnek, mely minden kiegészítőt érinthet.

A Battlefield játékosai régóta panaszkodtak arra, hogy nem érzik konzisztensnek a fegyverek viselkedését. Sajnos azonban nem sikerült konkrét hibajelenségre, bugra visszavezetni a dolgot. Egészen idáig!

Durván hozzányúl a visszarúgáshoz egy egyszerű játékmechanikai elem!

Switching any attachment (even the scope LOL) for any weapon reduces your vertical recoil by 25%. Dice, fix your broken game, please from battlefield2042

 

 

A Battlefield 2042 subredditen végre rájöttek a megoldásra. Többszöri tesztelés után hamar kiderült, hog gyakorlatilag bármilyen attachment csere után közel 25%-kal csökken a fegyverek visszarúgása. A fenti videóban egy Fusion Holo és XDR Holo cserét láthatunk, de a kommentek alapján az összes tárgyat érinti ez a hibajelenség. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért érezték inkonzisztesnek a játékosok a Battlefield fegyverek viselkedését. Reméljük az EA/DICE munkatársai aktívan figyelik a közösségi platformokat és hamar hotfix-szel szolgálnak a fenti jelenségre.

Könnyen lehet, hogy már késő?

Van kiút a gödörből? – Ennyien játszanak 2022-ben a Battlefield 2042-vel

https://leet.hu/samsung/

×