Project Sophia névre keresztelték az egyelőre csak koncepció szinten létező terméket.

Javában zajlik még a Consumer Electronics Show 2022-es állomása, a legnagyobb gyártók pedig sorra mutatják be a legújabb fejlesztéseiket, koncepcióikat vagy komplett termékfelhozatalukat. Az NVIDIA, AMD és Intel mellett a perifériákkal foglalkozó vállalatokat sem kell félteni, az iparág legfontosabb szereplői sem maradnak ki a jóból.

Különleges gamer asztalt mutattok be a Razer, íme a Project Sophia!

 

A Sophia kódnevet viselő asztalt egyelőre csak koncepciók és esetleg belsős prototípusok formájában találjuk meg a Razer gyárában, de ahogy azt az RGB-s, szintén eléggé futurisztikus kinézetű maszkjuk is bizonyítja, könnyen valós termékek válhatnak ezekből. A gamer asztal kifejezést itt szó szerint kell vennünk, hiszen a hardverek a bútordarabban kapnak helyet, de nem a szokványos módon.

A Razer moduláris módon képzelné el Sophia működését, mágneses megoldásokkal csatlakozó komponensekkel szabhatnánk a saját szájízünkre a terméket. Ha nem vagyunk elégedettek az éppen aktuális videókártyánkkal, akkor egy pár másodperces művelet keretein belül pikk-pakk lecserélhetnénk. Nem állna meg itt a gyártó, hiszen egy 65-75 hüvelykes OLED kijelzővel is megspékelné a futurisztikus bestiát, mely végtelen kontrasztarányával és tűéles képével marasztalná a felhasználót a gépe előtt. Könnyen lehet, hogy a Project Sophia örökre csak egy koncepció marad, de azon sem lepődnénk meg, ha pár év múlva már működőképes modellel állna elő a cég, hiszen bőven van potenciál egy ilyen felépítésben is.

Nem csak a Razer jelentkezett újdonságokkal, nagy címmel startolna PSVR2:

Kapaszkodj, mert ez erős lesz: PS5-re is megjelenhet a Half Life: Alyx

https://leet.hu/samsung/

×