Még a paródiának szánt Clownfield 2042 is jobban bejön a Battlefield 2042 játékosoknak, mint az eredeti DICE cím.

Nem is olyan rég mi is írtunk róla, hogy született egy játék, mely tulajdonképpen a Battlefield 2042 paródiája, mely szándékosan az eredeti játék hibáit nagyítja fel, figurázza ki, a poén kedvéért. Nem kétséges, hogy a BF2042 hibákkal, technikai problémákkal és egyéb problémákkal küszködik, ami miatt sokan leértékelték a címet, sőt visszamentek BFV-özni.

Jelenleg a Battlefield 2042 továbbra is a történelem egyik legrosszabbra értékelt Steam-játéka.

Több mint 80000 felhasználói vélemény alapján a „Többnyire negatív” kategóriába esik. A játék nem járt sokkal jobban a Metacriticen sem, 2.2-es pontszámmal. Áucs!

Miközben a DICE lépéseket tesz a Battlefield 2042 kijavítására, a játék általános megítélése alacsony, bár vannak, akik továbbra is szeretik. Ám talán tovább rontotta a helyzetet, hogy megérkezett egy paródia a Steamen. Ezek nem is tekinthetők újdonságnak, ám ezúttal nagyon érdekes, hogy

még ezt is jobbra értékelték, mint az eredeti játékot.

A Clownfield 2042 egy olyan 250 forintos FPS, melyben a BF2042-re emlékeztető világban kell harcolnod, és olyan funkciókkal kecsegtet, mint az optimalizálatlanság és a rengeteg bug és glitch. Bár persze sokkal kevesebben értékelték, mint az eredeti címet, az eredmény egyértelmű.

„Hagyjuk, hogy úgy élvezd a hibákat, ahogy vannak” – írja a fejlesztő a hibákról. „És ahelyett, hogy kijavítanánk őket, csak kiadunk néhány új skint.”

Jelenleg tehát a Clownfield 2042 „nagyon pozitív” minősítéssel rendelkezik több mint 1000 értékelés alapján. Úgy tűnik, hogy a felhasználók közti általános megegyezés az, hogy bár egyértelműen poénról van szó, jobb, mint a Battlefield 2042.

„Több gondolat, több szeretet, több elhivatottság, mint amennyit a [Battlefield 2042] megalkotása során láthattunk” – jegyezte meg egy felhasználó.

„Sétálhatsz a vízen, szaladgálhatsz shotgunnal. Sima RTX ON játékmenet” – tette hozzá egy másik.

„Ez az a Battlefield 2042, amelyre vártunk.”

Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Karnyújtásnyira a Jurassic Park: Csirkeembriókból csinálnak dínóféléket kutatók

 

https://leet.hu/akcioeso/

×