Sok biztosat egyelőre még nem tudunk, de szerencsére elhullajtott néhány morzsát a Riot Games, amin elindulhatunk Zeri képességei kapcsán.

Zeri, az új ADC kapcsán több hibát is elkövetett a Riot Games, kezdve azzal, hogy kedden véletlenül megmutatták a 158. champion teljes artworkjét. Ha ez még nem lenne elég, egy rövid bemutatkozás is kikerült az új hősről.

„Zeri népes munkásosztálybeli családban nőtt fel, ahol melegség, szeretet és csupa akaratos ember vette körül. Hozzá voltak szokva a nehézségekhez, mivel a halál mindennapos vendég volt Zaunban. A közösség mégis erőt adott nekik. Zeri születésétől kezdve különleges kapcsolatban állt az elektromossággal. Minden nevetés egy szikra volt, minden fájdalmas kiáltás egy sokk.”

Mit tudunk Zeriről?

Biztosan csak annyit, ami a Universe page-re is felkerült, vagyis hogy „különleges kapcsolata van az elektromossággal”. A zauni munkáscsaládba született Zeri sokat foglalkozott az elektromossággal, amit egy idő után uralni is megtanult. Ebben saját készítésű puskája és kabátja segíti.

Innentől viszont már csak találgatásaink vannak arra vonatkozóan, mire is lehet képest a LoL 15.8 hőse. A szeptemberi roadmap alapján Zeri „szikrázó elszántsággal” veti magát a küzdelmekbe, és a LoL legújabb mesterlövésze „egy lövöldözős játék feelingjét” hozza majd az Idézők Szurdokába. Továbbá azt is tudjuk, hogy a fejlesztők „felerősített” karakterként hivatkoznak rá, így a nyomok alapján talán a legjobban az Apex Legends-ből ismert Octane-ra foig hasonlítani.

A fenti kép szintén a Riot hivatalos roadmapjából származik, tele Zeris utalásokkal. Látszik a fegyvere és a kabátja, melyeket magának készített az elektromosság becsatornázására és kihasználására.

Támadásait tehát jó eséllyel a fegyverrel követi majd el, dashelve kitér az ellenfél támadásai elől, és zajos robbanással járó ultit kap majd.

A hős hivatalos felfedése azonban még várat magára, vélhetően a LoL 12.2-es frissítésével tudunk meg többet. Az új ADC tehát már a küszöbön toporog, és csak arra vár, hogy minden pletykát eloszlatva berobbanhasson játékba.

Ha még nem láttad, akkor kötelező!

Nagyot hibázott a Riot Games – Idő előtt mutatkozott be Zeri, az új LOL hős

 

 

https://leet.hu/akcioeso/

×