Köszöntsd a Battlefield 3: Reality Modot. Vagy inkább üdvözöljük újra, hiszen már láthattuk korábban is. Most van gameplay.

Azt mindig is tudtuk, hogy a videojáték modderek nagyon király arcok. Ők azok, akik jobban meg tudták csinálni a GTA remastereket, mint maga az eredeti kiadó. Persze a legtöbb mod alapvetően csak néhány látványelemet változtat meg, attól függetlenül nagyszerűek és szórakoztatóak. Egy tehetséges modder például évek óta dolgozik a Battlefield 3 felújításán.

Köszöntsd újra a Battlefield 3: Reality Modot, gameplay videóval.

A mod egyébként már 2020 októberében megmutatta magát. A modot a korábbi Battlefield 2 ‘Project Reality’ mod ihlette, ami teljes játékmenet és felhasználói felület átalakítást ígér, ami taktikusabb és tartalmasabb élményt nyújt, mint az eredeti játék.

A legújabb gameplay videót napokkal ezelőtt mutatták be, több mint egy évvel az első trailer után. Most tehát látható, hogy milyen lesz a feljavított játékmenet. A mod a VU keretrendszer (egy BF3 modding platform) felhasználásával készült, amely magasabb tickrate-t, beépített szerverböngészést, privát szerver hostingot és még sok mást kínál.

 

Látható, hogy őrült sok munka van mögötte, az eredmény pedig hihetetlennek tűnik, innen is gratulálunk a csapatnak.

Egy 10 éves játékot szinte úgy mutattok be, mintha ma adták volna ki” – kommentálta DrShexy.

„Csodálatosan néz ki srácok! Nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, merre halad ez a projekt a jövőben” – mondta Dan Pennington.

Természetesen a Battlefield 3 meglehetősen régi játék, még 2011-ben jelent meg, így ezek a változások néhány játékos számára túl későn érkezhetnek. Ennek ellenére a Battlefield 2042 jelenlegi állapota miatt a régi szép időkbe való visszatérés üdítő változást jelentene.

A videó leírásában a csapat elárulta, hogy számos probléma miatt nagy küzdelem kiadni a modot. Megjelenési dátum tehát nincs, de „hamarosan” indul a nyílt alfa. Ha felkeltettük az érdeklődésed, feltétlenül kövesd a csapat honlapján a fejlesztést.

Ezt olvastad már?

Vicces, de a BF2042 paródia jobb értékelést kapott, mint az eredeti játék

 

https://leet.hu/akcioeso/

×