A Warzone Pacific játékosai kicsit csalódottak a Caldera térkép miatt, és egy jelentős változtatást kérnek a fejlesztőktől.

A Warzone új Caldera térképe teljesen új tájat hozott be a Battle Royale játékba, amit régóta vártak már a játékosok, a folyamatosan átalakuló Verdansk után. Bár sokan kedvelik az új térképet, vannak olyanok, akik néhány dolgot kifogásolnak benne. Sokak szerint ugyanis Caldera unalmas map lett, és egy fontos változásra lenne szükség.

Ezt kérik a Caldera kritikusai a fejlesztőktől.

Az olyan népszerű streamerek, mint Dr Disrespect szintén azt állította, hogy a pálya unalmas, így sokan azt kérik, hogy alakítsák át a pályát. A legnagyobb probléma elvileg az, hogy a Peak helyszín, a pálya legmagasabb pontja, a sziget közepén található, körülötte viszont csak üres dombok találhatók. A sűrűbb pontok pedig inkább a map szélén kaptak helyet – ez sokaknak nem tetszett.

Éppen ezért Caldera ismétlődőnek tűnik, mivel a játék közepétől a végéig minden meccs ugyanolyan. A játékosok kénytelenek a térkép közepére menni, ahogy a kör szűkül, de ezen a területen semmi különös nincs. A legtöbbször a végső harc nyílt terepen zajlik, bokrok és hegyoldalak között. Ezzel szemben Verdansk sokkal változatosabb volt, a kontraszt egyértelmű.

A Calderán a sziget szélén kaptak helyet a POI-k, amik távol vannak a közepétől. A Redditen ezzel sokan egyetértenek.

Caldera is the Same Match (Almost) Every Time from CODWarzone

 

„Igazad van az elrendezést illetően, ez majdnem Verdansk ellentéte, ott a szélek ritkák, a közepe pedig eléggé tele volt” – kommentálta az egyik felhasználó. Egy másik hozzátette: „a térkép közepe szívás”.

A játékosok most azt kérik, hogy a fejlesztők több helyszínt készítsenek a pálya közepére. Te is így gondolod?

Ezt láttad?

Így teszik tönkre a FFA meccseket a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

 

https://leet.hu/akcioeso/

×