Az új ASUS ROG Swift PG27AQN egy 27 hüvelykes, 2560×1440-es felbontású, 360 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkező kijelző.

A világ leggyorsabb esport gaming monitorjaként jelentette be a CES 2022-n legújabb kijelzőjét az ASUS ROG. A monitor az első kijelző a világon, ami képes 1440p felbontásra 360 Hz-es képfrissítés mellett.

Bemutatkozott a ROG Swift 360Hz PG27AQN.

 

A monitor egy 27 hüvelykes, 2560×1440-es panellel rendelkezik, 360 Hz-es képfrissítéssel. Az ASUS három kulcsfontosságú újítást hajtott végre LCD technológiájában, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a leggyorsabb gaming monitor, amit az ASUS valaha készített.

Az ASUS 3 db HDMI 2.0 portot és 1 db DisplayPort 1.4 csatlakozót illesztett a monitorba. Így ez egy csúcskategóriás ASUS monitor, ami HDMI 2.1 nélkül jelenik meg, ami furcsának tűnik 2022-ben.

„Az újítások trióját ultragyors IPS technológiának hívjuk. A cél, hogy példátlan tisztaságot biztosítson a gamereknek még a mai esport-versenyek gyors csataterén is. A válaszidők csökkentése érdekében optimalizáltuk a kijelző szerkezetét. Egyszerűen fogalmazva, egy LCD-panelen a háttérvilágításból származó fény egy sor folyadékkristályon és egy RGB-szűrőn halad át, így minden kép megjelenik a képernyőn” – írta az ASUS.

Természetesen a monitort még csak most mutatták be, egyelőre az áráról semmit nem lehet tudni. Az biztos, hogy nem lesz olcsó, ráadásul egy erős gép is kelleni fog hozzá. Ami 2022-ben sem lesz egyszerű feladat.

Ezt láttad már?

Új Horizon játékkal jelentették be a zseniálisnak ígérkező PS VR 2-t

 

https://leet.hu/akcioeso/

×