Az NBA-legenda, Shaquille O’Neal bőkezű volt idén karácsonykor.

Mint az nemrég kiderült, az NBA-legenda, Shaquille O’Neal karácsonyát azzal töltötte, hogy ezer-ezer PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolt ajándékozott a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Az egykori kosárlabdasztár Gary Vaynerchuk podcastjában, a The Gary Vee Audio Experience-ben elárulta, hogy az, hogy szegénységben nőtt fel, megtanította a „hála értékére”.

Ennek eredményeként nem kevesebb, mint 1000 konzolt adott át az ünnepi időszakban.

O’Neal hangsúlyozta annak fontosságát, hogy mindig adjunk, ha tudunk, és meg kell becsülnünk azt, amink van.

„Tudod, hogy honnan jövök, apám kiképző őrmester volt, anyám pedig keményen dolgozott” – magyarázta. „Nem volt sok mindenünk, de megtanítottak az adás értékére. A rászorulók megsegítésének értékére.”

Hozzátette, hogy a Toys R Us-nál végzett munkája során megtudta, hogy az Egyesült Államokban 15-20 millió gyermek úgy ébred karácsonykor, hogy nincs ajándék, amit kibonthatna.

„Egyszer éreztem ezt. Soha nem akarom, hogy egy gyerek így érezzen. Tehát amíg ezen a Földön vagyok, mindig igyekszem mindent megtenni, hogy a gyerekek játékokat kapjanak. Felhívtam a barátomat a Nintendónál és vettem 1000 Switch konzolt, aztán 1000 PS5-öt, majd elmentem a Walmartba és vettem bicikliket. Tegnap, egy kis általános iskolában, McDonough-ban, a gyerekek sírtak, boldogok voltak, és ennyi.”

Azokban is időkben, amikor a haszonlesők azért vásárolják fel a konzolokat, hogy drágábban adják el őket, jó látni, hogy valaki a sok-sok pénzét arra használja, hogy a konzolokat eljuttassa szegény gyerekekhez.

Ezt láttad már?

Felejtsd el a maszkot – Ezzel a futurisztikus szemüveggel váltanák le az arcmaszkokat

 

https://leet.hu/akcioeso/

×