Az új SEC adatok szépen felfedik a Netflix vezetőinek 2022-es fizetési tervezetét, amely tartalmazza a teljes fizetést és a részvények értékeit.

A Netflix legfrissebb SEC (Amerikai Értékpapír-és Tőzsdefelügyelet) adatai nemrég felfedték, hogy mennyit is fognak keresni 2022-ben a Netflix vezetői. Talán mondanunk sem kell, hogy Reed Hastings vezérigazgató és más vezetők egész éves fizetése elképesztően magas lesz.

Az úgynevezett Form 8-K beadvány szerint minden vezető több milliós fizetést fog kapni, kivéve Reed Hastingst, aki 650 000 dolláros éves fizetést és bő, 34 millió dolláros részvényosztalékot kap. A fizetéseket a részvényesek és az igazgatóság bizottsága jóváhagyta.

A Netflix igen jó évet tudhat maga mögött. 2021 ugyanis áldásos év volt a streaming titán számára, mivel olyan népszerű sorozatok jelentek meg, mint a Squid Game és a League of Legends alapján készült Arcane animációs sorozat. A cég 9 havi bevétele jelenleg 21,98 milliárd dollár, ami majdnem annyi, mint a 2020-as 24,99 milliárd dolláros teljes éves bevétel, a teljes nettó bevétel pedig ​​új rekordot ért el: 4,5 milliárd dollárt.

Szeptember 30-ra a Netflix előfizetőinek száma is rekordszintre emelkedett, 213 millióra nőtt világszerte.

Neked is van Netflix előfizetésed?

Ezt olvastad már?

Átlépik az 5 GHz-es álomhatárt? – Íme az AMD processzorok új generációja

 

https://leet.hu/akcioeso/

×