Valóban nagyon hasznos tud lenni, ha jól látod, mi történik a Castle taktikai panel alatt.

A mai napon egy érdekes klipet, valamint egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Mint a Leet szerkesztője, én magam is sokat játszom a Siege-el, és bizony nekem is van mainem. Egyik Thermite, a másik az utóbbi időben Castle. Sokat hallom, hogy elhanyagolt, keveset választott operátor, de én most megmutatom nektek, hogy miért is hasznos.

A Castle taktikai panel előnyei.

Nemrég a Redditen is megjelent egy videó, mely tökéletesen bemutatja, hogy egy-egy mapon, egy-egy ponton milyen hasznos tud lenni az operátor és eszköze. Természetesen tudom, hogy Castle nem minden helyzetben jó, de Oregon map Bar részén talán a legelőnyösebb. Meg sem tudom számolni, hogy hányszor öltem meg ellenfeleket a Castle fal alól. Itt ugyanis több helyen egy lépcső segít abban, hogy tökéletesen belássunk a panel alá, amivel könnyen kilőhetjük a behatolókat, még a Castle fal lerobbantása előtt.

Az alábbi klipben egy ACE jött össze így.

my feet fetish got me an ace from Rainbow6

 

Saját magam is tanúsíthatom, hogy a dolog bejön, nekem is rendszeresen sikerül. Hasonlóan jó módszer lehet, hogy ha a panelen Fuze belövi a kis robbanóit, akkor egy lyuk keletkezik a Castle panelen. Ezt is érdemes figyelni, mert ha jó időben lősz oda, bizony kiszedheted a támadókat.

Jó Castle játékot kívánok!

Ezt láttad már?

A magyar Twitch 2021-ben – 374 évnyi TheVR streamet néztek a magyarok

 

https://leet.hu/akcioeso/

×