A Vanguard fejlesztői bemutatták 2022 első nagyobb javítását, ami mellett megígérték, hogy végre megoldják a játék túl erős fegyvereinek problémáit.

A Call of Duty: Vanguard természetesen nagyon sok játékmódot kínál, de nem mentes sajnos a problémáktól sem. A játékosok az utóbbi időben ugyanis sokat panaszkodtak a nagyon erős gránátra, de egy-egy fegyver is sajnos frusztrálóvá teszi a játékot. Így a Sledgehammer Games kezébe veszi a dolgokat, és ígéreteket tesz.

Javítják a túl OP fegyvereket és eszközöket.

Egy rövid szünet után a Sledgehammer Games fejlesztői visszatértek, hogy a CoD: Vanguard sürgető problémáival foglalkozzanak. Január 3-án egy tweetben ismertették az első változtatásokat.

Az egyik változás a Incendiary Grenade-ot érinti majd, mivel mostanában mindenki gyújtógránáttal futkos. Mivel túl erős, sokan panaszkodtak rá, így a fejlesztők ígéretet tettek a Perk változtatására, hogy csökkentsék a hatást. Ugyanígy változás várható az Inendiary Rounds esetében is. A fejlesztők ezen kívül három másik területet emeltek ki prioritásként.

  • Megoldják a Vanguard kihívások problémáit, miután sok játékos panaszt tett a fegyverek lassú fejleszthetőségére.
  • Ezen kívül egy-egy fegyver is nerfet vagy buffot kap. A shothunok nerfre, a sniper fegyverek buffra számíthatnak.
  • A Mortar Barrage lövéseinek időtartama lerövidül.

Egyelőre nem világos, hogy ezeket a változtatások mikor kerülnek be a játékba, de a fejlesztők igyekeznek minél előbb bevezetni őket. Te örülsz a változásoknak?

Ezt láttad már?

Felejtsd el a maszkot – Ezzel a futurisztikus szemüveggel váltanák le az arcmaszkokat

 

 

https://leet.hu/akcioeso/

×