Kegyetlen ingyenes játékfelhozatallal gázol bele 2022-be az Amazon, ami januárban kilenc olyan játékot ad ingyen, hogy nem hiszed el.

Amilyen erősen zárta az évet a Prime Gaming, olyan durván vág neki 2022-nek az Amazon Prime előfizetés mellé csomagolt ingyen játékaival. A januári felhozatal leleplezését meglehetősen kitolták, hiszen általában a célhónap előtt megtudjuk, hogy mely címekről lesz szó, de látva, hogy miket tartogattak nekünk egyetlen rossz szavunk sem lehet.

2022-őt ugyanis kilenc olyan játékkal kezdi meg az Amazon, amiktől már egyenként is repesnénk, de így egy csomagban vétek volna lemaradni róluk. Egyetlen feltételük csupán az egyébként egészen méltányos áron elérhető Amazon Prime előfizetés megléte.

Ami a játékokat illeti, a legnagyobb ajándék a hónapban a Star Wars Jedi: Fallen Order, ami az utóbbi idők egyik, de inkább a legjobb Star Wars játéka. Ez mondjuk annak fényében, hogy az EA kvázi csak tyúkanyóként kotlott rajta talán nem olyan meglepő, de ettől függetlenül is egy kifejezetten remek alkotásról van szó.

A másik óriásokat erősítő cím a listán a Total War: Warhammer, ami egy zseniális, tökéletes kollaboráció szüleménye – nem csak a stratégiák megszállottjainak. Megkapjuk továbbá a World War Z: Afretmath zombihorda irtást, minden idők egyik legjobb történetközpontú kalandjátékát: a Fahrenheitet (annak is a feljavított kiadását), de az autós játékok szerelmesei sem maradnak hoppon, az ajándékok között ugyanis ott figyel a WRC 7 FIA World Rally Championship is.

Mindezeken felül még az alábbi játékokat kapjuk az Amazon Prime mellé:

  • Abandon Ship
  • Paper Beast – Folded Edition
  • In Other Waters
  • Two Point Hospital

Az ingyenes játékokat Prime előfizetéssel a tarisznyánkban januárban végig és bármikor bezsákolhatjuk, amely után természetesen örökre a miénk is maradnak.

 

A magyar Twitch 2021-ben – 374 évnyi TheVR streamet néztek a magyarok

 

https://leet.hu/akcioeso/

×