A Vanguard tényleg az iparág egyik legjobbja.

Épp a napokban kapta fel a nemzetközi közösség a Valorantot és annak anti-cheatjét, hiszen az egyik volt fejlesztő felajánlotta segítségét a CS:GO csapatának. Valószínűtlen, hogy a közeli jövőben ennek bármilyen eredménye lenne, de jó látni, hogy a fejlesztők nem zárkóznak el egymástól, akkor sem, ha látszólag teljesen más cégeknél dolgoznak.

A Vanguard továbbra is kegyetlen, órák alatt elkapja a friss csalásokat is!

 

Az AntiCheatPD egy olyan Twitter oldal, mely a játékokkal való csalásokra és azok elleni védelmekre specializálódott. Itt olvashatunk új cheat megoldásokról, segítségükkel lett felkapott tavaly a mesterséges intelligenciát és gépi tanulást is felvonultató Warzone csalás, melyet pár nap alatt el is intézett az Activision-Blizzard jogi csapata.

Pár órája bukkant fel egy külső szemmel igazán vicces bejegyzés. Egy cheater Discord szerver életébe nyerhetünk némi bepillantást. Az egyik kép alapján a csalásokkal kereskedő felhasználó gyakorlatilag egy kisebb mentális összeomlás szélén van éppen és nem tudja, hogy akarja-e folytatni tovább a nem túl legális tevékenységét. A tweet kiírása szerint a Vanguard a módosítást követő 5 órán belül ismét elkapta az általa készített csalást, értelmetlenné téve így a fáradozásait. Reméljük a későbbiekben is ilyen hatékony marad a Riot Games FPS lövöldéjének védelme.

A Valorant anti-cheatjének megalkotója segítene a CS:GO csalóproblémáján

https://leet.hu/samsung/

×