PlayerIGN nem volt rest, hamar posztolta a rendelkezésre álló információkat.

A Riot Games vasárnap délután bedurrantotta a marketingrakétákat és meginvitálta a játékosokat a január 7-én esedékes „Season 2022” streamjükre. Magyar idő szerint 16:00-kor kezdődik az esemény, mely előrevetíti majd a játék jövőjét az elkövetkezendő egy évre. A veterán PUBG leaker PlayerIGN nem is várt sokat, szépen megszórta a Twittert rengeteg információval, így már az event előtt megismerhettük a Riot Games terveit.

Nézzük is, hogy mi vár ránk 2022-ben!

Új Champek 

 

Január hetedikén, az egy órás stream keretein belül a Riot Games leleplezi Zeri-t, aki egy humaonoid Zaun ADC karakter lesz majd. Ezt követően számíthatunk majd egy Support karakterre, egy Void monster Junglerre és egy Shurima Tankra. Ez azonban még nem minden, hiszen a Riot Games összesen 7 új hőssel kalkulál az előttünk álló esztendőre, ám a többi újoncról elég keveset tudni.

Átdolgozások 

 

Vizuális és játékmenetet befolyásoló változtatásokat is kap majd Udyr, Aurelion Sol és Jax triója. A fejlesztők nagy eséllyel hozzányúlnak Aurelion Sol képességéhez is, hiszen az a céljuk, hogy minél többen játszák a hőst. A fenti fejlesztések időrendben kerültek leírásra a tweetben, így Udyrral kezdi a sort a Riot Games fejlesztőgárdája.

A fentieken kívül még számíthatunk egy High Noon eventre februárban, egy Star Guardian névre hallgatóra pedig nyáron. A szivárgásokat a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni, ám a múltban elég ritkán hibázott PlayerIGN, így nagy eséllyel pontos információkkal a birtokunkba várhatjuk a pénteki streamet.

https://leet.hu/samsung/

×