Az elmúlt időszakban -nagy bánatunkra-, mellőznünk kellett az EA által a közkedvelt Upgrade SBC-ket. Lehet, hogy nem kell sokáig várnunk rá?

Az elmúlt időszak legkedveltebb SBC küldetései a különböző Player Pick SBC-k, illetve az Upgrade csapatépítések voltak. Nem egyszer fordult elő bizonyára nálatok is, hogy egy 75+ Player Pick SBC után valami nagy játékos esett ki.

Nos, az elmúlt napokban -ismeretlen okokból- nélkülöznünk kellett ezeket a küldetéseket, egészen mostanáig: az EA ismét meglepett minket 2 újabb SBC-vel, amiket érdemes lehet megcsinálni, ha valami ütős dolgot szeretnénk belőle kihozni: kaptunk egy 81+ Double Upgrade és egy Mid Icon Upgrade küldetést is.

A Twitter-en méltán ismert FUTRORY nevű tartalomgyártó híres a helytálló kiszivárogtatásairól, a mai küldik érkezése előtt már jósolt 3 SBC-t, ebből 2 megvalósult. A 3. még várathat magára, viszont nem tartjuk kizártnak, hogy holnap estére tartogatják. Amennyiben érkezik, akkor az egy 84+ Player Pick lesz, amit úgyszintén érdemes lehet összehozni.

Ti mit gondoltok? Érkezhet holnap a Player Pick? Megcsináljátok a mai 2 küldetést? 

 

Ezt olvastad már?

Hol a kreativitás, gyerekek? – Mindenki a meta szerint akar játszani

 

 

 

×