Napokon belül elstartol a játék F2P korszaka.

A fejlesztők már javában készítik elő a PUBG 15.2-es frissítését. Fontos javítócsomagról beszélhetünk, hiszen várhatóan ez startoltatja el a játék következő, roppant fontos ciklusát. Január 12-én a PUBG átáll a Free-to-Play modellre, azaz bárki teljesen ingyenesen letöltheti a BR lövöldét és szinte kötöttségek nélkül játszhat is vele. A szinte szó nem véletlen, hiszen pár funkcióhoz fizetős belépőre lesz szükségük az újoncoknak, ilyen például a Ranked játékmód.

 

Az elmúlt pár napban már a hivatalos PUBG Twitter fiókon több teasert is ellőttek a fejlesztők, új taktikai tárgyakat belengetve. A rutinosabb játékosoknak ez már nem akkora meglepetés, hiszen PlayerIGN már december közepén utalt ezek érkezésére.

Legalább 2 ilyen eszköz is érkezik!

 

Az egyik ilyen tárgy egy Drón lesz majd, melyet nagy eséllyel felderítésre használhatnak majd a játékosok. Egy fokkal érdekesebb lehet az EMT Gear nevet viselő eszköz, a leakerek tippje alapján ezt halott társaink újraélesztésére használhatjuk majd, az Apex és Fortnite Rebootos megoldásaihoz hasonlóan. A fentieken kívül új Tutorial és AI mód is várja majd a friss játékosokat, hogy ne érezzék magukat elveszettnek az első napokban.

https://leet.hu/akcioeso/

×