Úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 Portal módjának szerverei nem éppen népszerűek az európai játékosok körében.

Miközben a DICE fejlesztői igyekeznek mindent megtenni azért, hogy javítsák a katasztrofálisan megjelent Battlefield 2042-t, a játékosok szép lassan elvesztik a bizalmukat a fejlesztőkben. Nemrég kiderült, hogy a Season 1 igen sokat késik, aminek következménye az lett, hogy a játékosok visszatértek a Battlefield V-höz.

Nincs jobb helyzetben a Portal játékmód sem, ahol üresek a szerverek.

Úgy tűnik, hogy annak, hogy a játékosok szép lassan elhagyják a játékot, kiváló bizonyítéka egy, a Redditen megjelent kép. Ezen a Portal játékmód EU szerverei láthatók, vagyis pontosabban az, hogy egy-egy lobby-ban igen kevés játékos van becsatlakozva.

A játékmód egyébként kiváló terepet biztosít a játékosoknak arra, hogy úgy játszanak, ahogy szeretnének, ám úgy tűnik, hogy a játék hibái miatt még ez sem vonzza a tömegeket. Ez persze nem feltétlenül baj, ám a játék jövőjét illetően meghatározó lehet, hogy a cím milyen számokat hoz a kiadó számára.

This is a sadness. That’s it for EU Portal servers from battlefield2042

 

A Reddit poszt kommentjeiből az is kiderül, hogy sokan csalódottak a játék miatt, ami talán oka lehet annak, hogy kevesen játszanak Potrált. Mások szerint viszont a Portal játékmód kihasználatlansága nem azt mutatja, hogy halott lenne a játék, hiszen más játékmódokban zajlik az élet.

Lehetséges, hogy ez csak azt jelenti, hogy az egyik legígéretesebb játékmódot hanyagolják a játékosok? Vajon segíteni fognak ezen a további fejlesztések?

Ezt olvastad már?

Fáj a kezed? – Végre itt a kézmasszírozó gamereknek

 

https://leet.hu/akcioeso/

×