Sajnos ismét kezdenek beszivárogni a szerverekre.

December közepén az európai régióban, így hazánkban is elrajtolt a Call of Duty új, RICOCHET névre hallgató védelme. A Vanguard játékosok egy későbbi időpontban kapják csak meg az anti-cheatet, de a BR módban már hetek óta aktívan működik. A tapasztalatok alapján a csalók száma jelentősen csökkent, de ez nem jelenti azt, hogy ne juthatna át néhány rosszakaró játékos.

Ők pedig nem félnek a többiek orra alá dörgölni, hogy csalnak!

Cheaters openly mocking Raven. from CODWarzone

 

Első blikkre nem is tűnnek olyan veszélyesnek a fenti posztban található nevek, hiszen vannak olyan játékosok, akik csak a poén kedvéért hergelik ilyennel a többieket. A legalsó, nem túl elegáns nickkel játszó felhasználó azonban elég hamar világossá tette, hogy külsős programot használ a Warzone-ban.

Valahogy sikerült a clantag-jét olyan szinten módosítani, hogy a szokásos karakterek helyett a fejlesztők által használt Raven logó jelenjen meg. A fenti kép posztolója természetesen végigkövetette a squad meccsét, körülbelül 70 öléssel távoztak a szerverről, így egyértelművé téve a csalás tényét. Reméljük ezek csak elszigetelt esetek és a könnyen elérhető cheat programok még jó ideig nem tudják kijátszani a Call of Duty új védelmét.

Ezért jó, ha nálad van a Warzone hordozható, lerakható fedezéke

https://leet.hu/akcioeso/

×