A The Witcher sorozat 2. évadának megjelenése a Netflixen újabb érdeklődéshullámot indított el a CD Projekt RED játéka iránt.

December közepén, hosszú idő után végre megérkezett a The Witcher sorozat második évada a Netflixen. Ahogy arról még 2019-ben mi is beszámoltunk, a sorozat nagyon sokat segített abban, hogy egyre több ember próbálja ki, vagy térjen vissza a Witcher videojátékokhoz. Ez úgy tűnik, hogy a második évad után sincs másképp, a The Witcher 3: Wild Hunt ugyanis ismét hatalmas érdeklődést váltott ki.

A The Witcher 3: Wild Hunt napi 78000-nél is több egyidejű játékossal számol az elmúlt 30 napban.

 

A Steam adatai szerint ez novemberben csak 31 ezer volt. Azt azonban nem szabad vitatni, hogy az első évad 2019-es megjelenése elindította el a játékosszám megugrását, ami magasabb volt, mint a játék 2015-ös indulásának napján. A sorozat megjelenése után több mint 100 ezer egyidejű játékos volt. A 71 ezres játékosszám persze nem éri el a 2015-ös 92 ezret, de lenyűgöző, hogy egy több mint hat éves single játék mennyi játékost vonz.

Ennek minden bizonnyal köze van a Netflix sorozat decemberi megjelenéséhez is, hiszen nem sokkal később a játékosszám megugrott. Te is újra elindítottad újra a játékot?

Ezt láttad már?

Egy férfi halálosan beleszeretett egy robotba, amit most feleségül akar venni

 

https://leet.hu/akcioeso/

×