Soha nem okos csalni, könnyen Overwatch ügyként végezhetjük.

A Valve a konkrét, gépen futó VAC mellett folyamatosan fejleszti az „érdekes” játékosviselkedéseket figyelő VACNet hálózatot is. A gépi tanulást és mesterséges intelligenciát is bevető védelem arra szolgál, hogy manuális report nélkül is az Overwatch demok közé repítse a potenciális csalókat. Néhányan azonban így is legyőzhetetlennek érzik magukat és értékes skinekkel is megpróbálnak külső programokkal az ellenfél fölé kerekedni.

Több mint 6 millió forintos raktár bánta ezúttal!

Trade banned bot with 20k inv vacnet banned from VAC_Porn

A direkt ilyen kapásokra specializálódott VACPorn subredditen bukkant fel pár napja a fenti úriember profilja. A CSGO Exchange alapján 20000 dollárnyi skin hever a raktárjában, mely alsó hangon is 6 és félmillió forintnak felel meg. A feltöltő szerint előfordulhat, hogy már tradeban volt a fiókon mikor csalni kezdett, de erre nincs egyértelmű bizonyíték.

20000$+

Az Overwatch videója alapján scout wallbang ászokat hozott állandó jelleggel D2-n, így kétség sem fér hozzá, hogy valamilyen segédprogramot vett igénybe. Ha valóban tiltva volt a cserétől az sem jó ok, hiszen a skineket továbbra is gond nélkül használhatta volna a játékban, a hét minden napjára jutott volna egy-egy kés.

https://leet.hu/samsung/

×