Ha realisztikus és taktikusabb Battlefield-élményt keresel, akkor passzold a BF2042-őt, és vedd elő a BF3-mat, ami olyan modot kap hamarosan, ami pontosan azt adja, amire vágysz.

A Battlefield 2042 finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig nem is ígért olyan sokat. Az új BF okozta csalódás a játékosokat visszazavarta a sorozat régebbi etapjaihoz, melyekben még tényleg megvan az a háborús hangulat, amiért annak idején szerelembe estek vele sokan.

Ez pedig pont kapóra is jött annak a lelkes és tehetséges Battlefield modder csapatnak, akik már évek óta dolgoznak egy olyan játékmódon, ami tényleg valóságközeli háborús élményt csempész az egyik legnépszerűbb darabba, a Battlefield 3-ba.

Bemutatkozik a Reality Mod

Ez a játéknak egy teljesen újragondolt módozata lesz, ami nemcsak új UI-t, hanem gyökeresen új játékélményt csempész a 10 évvel ezelőtt megjelent alkotásba. A Reality Mod amolyan taktikai megközelítése az eredetinek, ami sokakat egy másik legendás FPS-re, az Operation Flashpointra emlékeztetheti majd. A hangsúly a kommunikáción lesz, az a csapat pedig, aki nem tudja magát – az akcióit, a mozgást – hatékonyan megszervezni, az komoly hátrányba kerülhet a realisztikus csaták során.

A legjobb pedig, hogy hamarosan megkezdődik a nyílt tesztelés, amibe bárki szabadon becsatlakozhat, ha rendelkezik a Battlefield 3 eredeti példányával és annak kiegészítőivel. Ha valamiért nem lennének meg, akkor a Steamen és az Originen keresztül is be lehet szerezni (előbbiben január 5-ig akciósan – Premium Edition), ezután pedig a BF3 Reality oldalára kell navigáljuk magunkat, ahol a Discord-szerverük mellett a szükséges utasításokat is megtalálhatjuk.

A csapat egyébként a napokban megosztott egy újabb játékmenet videót, ami nagyjából bemutatja, hogy mire számíthatnak azok, akik fejest ugranak a realisztikus ütközetekbe:

 

Clownfield 2042?! – Megjelent a Battlefield 2042 paródia a Steamen

 

https://leet.hu/samsung/

×