Ez a játék pont olyan rossz, mint az igazi Battlefield 2042, annak minden hibájával. Csak olcsóbb és legalább tudjuk, mire számíthatunk.

Talán mindenki jól tudja, hogy milyen formában és milyen hibákkal jelent meg a Battlefield 2042. Nos, van aki bosszankodik a helyzeten, mások viszont viccesnek találja. A  Riverside Sports csapata úgy gondolta, egy kicsit kiparodizálja a játékot, vagyis felnagyítja a BF 2042 hibáit, a poén kedvéért.

Itt a Clownfield 2042, a BF2042 legnagyobb és legviccesebb hibáival.

 

Ahogy látható, a játék egy egyszerű, Krunker.io-szerű grafikát kapott, a lényeg azonban az, hogy kissé kigúnyolja és felnagyítsa a Battlefield 2042 nevetségesnek mondható részeit. A játékban persze lövöldözni kell, de ikonikus BF2042 hibákat találunk benne, melyeken ilyen formában csakis nevetni lehet.

A játék csak 260 forint a Steamen.

Érdekes, hogy az eddig értékelések alapján a játék a „rendkívül pozitív” kategóriába esik, ami bizakodásra ad okot. Aki tehát egy jót akar szórakozni, az mindenképp próbálja ki.

A történet szerint a NFT-k okozta 2022-es kripto-összeomlás után az országok többsége is összeomlott, és megalakult a „No-Clowns” unió. Egy ehhez tartozó katonaként kell részt vegyünk a harcokban. Készen állsz rá?

https://leet.hu/xmas/

×