A League of Legends játékosok kritizálták a Riot fejlesztőit az exkluzív tartalmak rendszerének felújítása miatt, amelyet ismét elhalasztottak.

A League rajongók 2020 eleje óta várják a „Mythic Content Overhaul” frissítést. Azonban 2022 felé haladva a várt frissítés még mindig nem érkezett meg. Ez várhatóan rengeteg változást tartalmaz majd, többek között az Event Pass átdolgozását, valamint a presztízspontrendszer módosítását is.

A fejlesztők azonban jelezték, hogy a játékosoknak még tovább kell várniuk, mint azt gondolták.

‘IronLionZionMon’, egy League of Legends játékos a Redditen érdeklődött arról, hogyan működnek a presztízspontok az exkluzív Event Passokkal. A kérdésre egy Riot dev, Adriaan Noordzij, a skinek, események és lootok termékvezetője válaszolt.

Egy másik játékos viszont az új rendszerről kérdezett, amelyet állítólag az új év elején vezetnek be. Adriaan erre is válaszolt, és elárulta, hogy az Event Passok módosításait ismét elhalasztották: „A Passok 2022 nyaráig hasonló rendszerben fognak működni, amikor is néhány frissítést végzünk”.

A játékosok nem igazán örültek a frissítés újabb halasztásának. „Megint elhalasztották? Emlékszem, a változásoknak a Spirit Blossomra kellett volna jönniük, aztán 2021 elejére, majd 2021 közepére, majd 2022 elejére, és most 2022 nyarára? Amikor közeledünk a nyárhoz elhalasztják 2023-ra” – mondta egy játékos, majd hozzátette:

„Ez egy vicc a játékosra nézve”.

„Nem veszek több Passt, ez a jelenlegi rendszer egyszerűen kibírhatatlan” – írta egy kommentelő, utalva a rossz szintlépési élményére, amit a legutóbbi eventtel megváltoztattak. Miután az eredetileg 2020-ra tervezett indulás óta négyszer is elhalasztották, csak remélni tudjuk, hogy a felújítás nem csúszik 2022 nyara utánra.

Viszont az biztos, hogy ez a legerősebb rúna jelenleg.

Doublelift:” Talán az egyik legerősebb ADC rúna, ami valaha is létezett”

https://leet.hu/samsung/

×