Az interneten közzétett képsorozat azt állítja, hogy ez a Black Ops sorozatának folytatása, ami 2023-ban jelenik meg. Ám valódiak a képek?

A Call of Duty: Vanguard csak nemrég jelent meg, a rajongók már „bepillantást” nyerhettek a Call of Duty 2022-es megjelenésébe. Szivárogtatók már különböző játékmódokat mutattak be, illetve még a borítóképet is megosztották, amit az Activision gyorsan el is távolított.

Ám most valaki azt állítja, hogy a 2023-as Call of Duty-ból, a Black Ops folytatásából osztott meg pár korai képet.

Az állítólagos szivárgásokat december 30.-án osztották meg a Redditen, és a posztoló állítása szerint kiszivárgott képeket a 2023-as Call of Duty alfaverziójából vannak.

Possibly the first leaked images of COD 2023
by inGamingLeaksAndRumours

A Reddit linken belül megtalálod az egész imgur mappát, ahol 12 képet láthatsz az állítólagos szivárgásról.

Nice_Reputation_4784, aki a kiszivárgott képeket egy burner fiók alatt posztolta, azt állította, hogy nem ismeri az eredeti forrást, de megemlítette, hogy egy privát Discord-szerverről származnak, és hogy óvatosan kell bánni a képekkel: „Kezeljétek ezt fenntartásokkal, mert fogalmam sincs, ki az eredeti forrás, de a képek elég meggyőzőnek tűnnek” – írta.

Megjegyezte, hogy a játék hasonlít a Cold Warra: „Úgy tűnik, hogy a játék 99%-ban Black Ops: Cold War eszközöket használ, de ez eléggé tipikus egy Call of Duty alfa esetében. De az is lehet, hogy csak kamu, mivel a dolgok nem szoktak ennyire korán kiszivárogni”.

A 12 kép főleg a játék felhasználói felületét mutatja be. Az egyik kép azonban egy olyan screenshot, amely a Black Ops Cold War Moszkva nevű térképéről készült, amire a CoD játékos zpoon hívta fel a figyelmet.

Ám most jön a „rossz hír”

Több megbízható szivárogtató is azt írja, hogy a képek nem valódiak. Csak a Black Ops egy korai koncepciói.

Tom Henderson, egy másik szivárogtató, aki a Call of Duty 2022, az az a Modern Warfare II borítóképét szivárogtatta ki, azt állította, ha eredeti képek lennének, már DMCA-t kapott volna a kép megosztásáért.

Így elég valószínű, hogy ezek a szivárgások nem valóságosak. Ezért fontos, hogy tudjuk a forrást, ahonnan a szivárgás érkezik. Rengeteg olyan szivárogtató van, akiben nem lehet annyira bízni.

Ha esetleg valóban köze lenne a szivárgásnak a 2023-as játékhoz, az remélhetőleg egy jó jel arra, hogy a kiadó többet akar dolgozni a játékon, mielőtt az megjelenik.

Mit gondoltok, valóságos lehet a szivárgás, vagy valóban csak egy kamu, amivel fel akarták hívni az emberek figyelmét?

Na ez tényleg Pay-to-Win! – Láthatatlan a Warzone Tier 100-as Battle Pass skinje

https://leet.hu/samsung/

×