A Warzone láthatatlan skinje még mindig szabadlábon van. A közelgő javításra utaló jelek nélkül a játékosok türelme egyre csak fogy.

Észrevetted a Warzone-ban a furcsa, lebegő narancssárga maszkot ? Vagy azt, hogy nem látod, ha valaki messziről lő rád? Egy közös, rejtélyes rémálom sújtja a Warzone közösségét. És még ha nem is vetted észre, lehet, hogy te magad is áldozatul estél.

Ha észrevetted a láthatatlan Warzone-skint, valószínűleg már bosszantott, és ha nem vetted észre, az teljesen érthető – szó szerint láthatatlan, ezért nehéz észrevenni.

Gyakorlatilag a Tier 100-as Operator skin teljesen bugos. Az „Awoken Francis” nevű skin 33 méteren túl teljesen álcáz mindent, kivéve az operátor maszkját. És még mindig nem javították ki.

A glitchet először december 15-e körül vették észre, amikor a fizetős skin körüli aggodalmak felbukkantak. És mivel a Raven Software körülbelül két héttel később újabb eseményekről tweetelt, a felhasználók azt kérdezték, hogy hol van a javítás.

Ahogy a ‘Fallen_Eh’ videójában látható, a Warzone láthatatlan skinjét egyszerűen egy lebegő maszkról lehet kiszúrni a távolban. És volt egy egyszerű kérdésük a fejlesztőkhöz: „Fix a pay-to-win láthatatlan operátorára?”.

És Fallen_Eh messze nincs egyedül azzal a kérdéssel, hogy mikor és hol lesz a javítás, hiszen számos streamer is hangot adott aggodalmának.

Miért nem érkeznek javítások a különböző bugokra?

A Raven Software az ünnepi pihenőjét tartja, ami miatt senki sem dolgozik a játékon jelenleg. Ezt azt jelenti, hogy az első javítások csak jövőre várhatóak, vagy esetleg még ma este 7 órakor, ha nagyon szerencsések vagyunk. Ám egy dolog biztos: nem fogják tudni az összes hibát javítani egyszerre, sőt, lehet a javítások további bugokat fognak létrehozni.

Az biztos, hogy ennek az operátor glitchnek mennie kell!

Tiszta lázálom – Az új Warzone bug third-person-be helyezi a játékosokat

https://leet.hu/samsung/

×