Egy egyszerű bővítménynek köszönhetően mostantól a böngésződ automatikusan átveszi a Twitch dropokat és a csatornapontokat is.

A Twitch dropot leggyakrabban a játékfejlesztők használják, hogy a nézőket arra ösztönözzék, hogy nézzék a streamereket, ahogy a játékukkal játszanak. Ez mindenki számára előnyös, mivel növeli a streamerek nézettségét, népszerűsíti a fejlesztő játékát, és ingyenes jutalmakkal bombázzák a nézőket.

A csatornapontok is egy meglehetősen új rendszer, amelyet a Twitch vezetett be, hogy a nézőket arra ösztönözze, hogy tovább nézzék és többet foglalkozzanak kedvenc streamereikkel, azáltal, hogy pontokat ad nekik, amelyeket az adott csatorna különböző funkcióira használhatnak fel.

A nézők számára azonban enyhe hátránya, hogy ez némi elkötelezettséget igényel a részükről, mivel manuálisan kell „igényelni” a dropokat vagy pontokat, ahelyett, hogy automatikusan működnének. Szerencsére van egy egyszerű megoldás erre.

Automatikus Twitch dropok

Ha nem akarod, hogy emlékezned kelljen a dropok vagy bónusz csatornapontok „igénylésére”, egyszerűen telepíthetsz egy ingyenes böngészőbővítményt, amelyet a Chrome Web Store-ban találsz.

Ahogy a neve is mutatja, az ” Automatic Drops & Twitch Channel Points ” bővítmény a Chrome felhasználók számára „automatikusan igényli a dropokat és a csatornapontokat, nem kell megnyitni a csevegést vagy megnyomni semmilyen gombot!”.

A jelenleg több mint 20.000 felhasználóval rendelkező bővítmény 5 csillagos értékeléssel rendelkezik, a felhasználók dicsérik a könnyű kezelhetőségét. A nyilvánvaló negatívum azonban az, hogy csak asztali felhasználók számára működik.

A jó hír az, hogy ez a bővítmény azt mondja, hogy nem zavarja a már meglévő Twitch-bővítményeket, például a BetterTTV-t. Sőt, még egy dashboard is van, amely jelzi, hogy a bővítmény hány pontot és dropot igényelt.

Fontos megemlíteni, hogy ez a bővítmény nem csalás vagy kihasználás – nem fogsz több dropot vagy csatornapontot kapni, mint amennyit egyébként kapnál. Azok számára, akik nem a Google Chrome-ot használják böngészőként, Firefoxhoz is léteznek hasonló bővítmények, amelyek ugyanígy használhatók.

Az Operához pedig van egy bővítmény, amivel minden Chrome bővítmény futtatható.

Mindenkinek jó drop-és pontgyűjtést kívánok!

Simán hazavágta Pókembert az új Mátrix torrenten – Ezeket a filmeket kalózkodták idén

https://leet.hu/samsung/

×