Néha őriznek, néha védenek, de olyan is akad, hogy idegesítenek, vagy szimplán kiröhögik a bénázásunk.

Vuff-vuff! Hmm? Vau-Vau! Hogy mondod? Grrrrr!

Na jó elég ebből, mégis mi ez? Hát többféle Írott ugatás, utalva a cikkben szereplő tíz kedvencre, de tényleg magyarázni kell? Jó, jó, akkor kezdjük az elején azzal, hogy elmondom, a tíz kutyából melyik kié!

Dogmeat – vah-vah

A hű társ – és bohóc -, akit még az is ismer, aki soha nem is játszott a Fallout 4-el. Csodálkozni nyilván nem csodálkozunk, hát ki tudna ellenállni ennek az igéző mosolynak?!

A Kutya – vau-vau

Képtalálatok a következőre: the dog from fable 2

A Fable II-t Peter Molyneux számos alkalommal demózta A kutyára fókuszálva, nem is hiába. A Kutya egészen a játék végéig az egyik legjobb és legfontosabb szerelője a történetnek. Spoilert elkerülendő, a legérzelmesebb pillanat is az övé, megannyi játékost ríkatva meg vele.

Sif – Grrrrrrrrrrrrr

Képtalálatok a következőre: sif dark souls

Jó, technikailag nem kutya, de óriás farkasként szegről végről legalább a rokona. Egy remek Dark Souls boss volt ő, akit a történetének ismeretében nem volt kellemes érzés legyőzni. RIP Sif, sosem felejtünk cimbora.

D-Dog – vaaaah-voaaah

Képtalálatok a következőre: d-dog

Az egyik „legbadassebb” társ a listáról, akit a Metal Gear Solid 5-ben kell kölyökkutyából egy megállíthatatlan harci ebbé nevelnünk. A legjobb partner, amilyenről Snake és a játékos valaha is álmodhatott.

Polterpup – eheh-eheh

Képtalálatok a következőre: polterpup

Luigi legjobb barátja, aki három Mansion részen keresztül próbálta nyugtatgatni a gyávácska zöld vízvezetékszerelő tesót. Szellemebhez képest pedig rendkívül aranyos, cukisága azonnal rabul ejt mindenkit. Hát milyen lehetett mikor még élt?

A ritka idegesítő jószág – tssstsstttsssstt

Egy videó többet mond minden szónál! Aranyos, jópofa, és hihetetlenül, elképesztően idegesítő. Már csak miatta is játszd végig az Undertale-t!

Boomer – vaff-vaff

Képtalálatok a következőre: boomer far cry 5

Néha meggondolatlan ugyan, de a leghűbb társ, ha egy apokalipszis-hívő szektát kell megbuktatnunk. Amint rátalálsz, sosem engeded el, a Far Cry 5 leghasznosabb karaktere. Igaz Cheeseburger?

Parappa – rím-rím-rím

Képtalálatok a következőre: parappa

Ki, ha nem ő? A legmenőbb rappereb, aki valaha mikrofont ragadott! Ugyan már rég nem adott ki új lemezt, emléke és rímei a mai napig élénken élnek bennünk! Nyomd a rappet Parappa!

KK Slider

Képtalálatok a következőre: kk slider

Hölgyeim, hölgyeim! Kérem fogják vissza magukat! KK Slider művészeb már halálosan elkötelezte magát a zenének! Sose hagyd abba Slider, imádunk! Reméljük örökké te leszel az Animal Crossing zenefelelőse!

Kutya – hihihihihi

duck-hunt-dog-laugh-Best-Video-Game-Dogs

Be kell őt egyáltalán mutatni?

Nos, a „kissé” poénosra vett felsorolás után elmondhatom, hogy szerintem ők a videojátékok történetének tíz legemlékezetesebb és legkedveltebb kutyája – szigorúan szubjektív szempontok alapján.

Azzal viszont egy külön cikket is meg lehetne tölteni, hogy vajon miért vagyunk képesek egyfajta kötődést kialakítani a virtuális kedvencekkel, és mit tudunk érezni, ha esetleg történik velük valami.

De hogy tanuljak is valamit, arra kérnélek, hogy kommentben írd le, hogy Neked melyik a kedvenc virtuális ebed és azt is, hogy miért!

 

https://leet.hu/xmas/

×