Napról-napra bővül a bugok száma.

A Warzone Pacific és Vanguard első közös szezonja nem sikerült a legjobbra, ráadásul az ünnepi időszak miatt a hibák kijavítása is lassabban halad a kelleténél. Amikor az ember már azt hinné, hogy nem bukkanhat fel újabb érdekesség, akkor mindig rácáfol valaki. Ezúttal a Call of Duty leaker, TheGhostofHope jelentkezett egy meglehetősen game-breaking buggal, mely jelentős előnnyel ruházhat fel játékosokat.

Halál után megmaradó perkek és fegyverek? Nem akadály többé!

Szerda délután ismertette a módszert. Elmondása alapján, ha a loadoutunkba helyezzük a throwing knife, flaming thromwing knife vagy phlebotomist throwing knife melee-k valamelyikét, akkor újraéledés után a fegyvereinket és a perkeinket is visszaadja a játék. Később pontosította, hogy csak a „Primary” slotba helyezett fegyvereket tarthatjuk meg ilyen formában, de így is jelentős előnybe helyezhet minket az adott meccsben.

A fejlesztőknek bőven lesz dolga január első hetében, balanszolni is kell néhány tárgyat, de a textúra és egyéb játékhibákat is helyre kell pofozni. A fenti bugot azonban egy hotfix keretein belül is javíthatják a melee-k kikapcsolásával, nem lepődnénk meg, ha csütörtökön már reagálnának a Raven programozói.

Dühösek a Warzone játékosok a „kanállal” operáló Gulag fegyver miatt

https://leet.hu/samsung/

×