Pár napon belül biztosan javítják a spotot.

A Call of Duty: Vanguardban található camo-k grindolása egy külön kis mini-játék a felhasználó számára. Sokan órákat, napokat dedikálnak csak a kinézetek feloldására, ráadásul néhány feladat olyan feltételeket szab, melyekre külön oda kell figyelnünk, sima meccsek alatt nem is biztos, hogy csak úgy teljesülnének. Ilyen kihívások közé tartozik a longshotok farmolása, melyeket a Vanguard kisebb pályái miatt nem is olyan egyszerű kivitelezni manapság.

Nagyszerű pozíciót talált az egyik játékos!

You need longshots? from CODVanguard

Pár órája bukkant fel a fenti tutorial videó a játék subredditjén. A helyszín a Paradise névre hallgató pálya „C” részénél található. Egyszerűen sétáljunk ki a partmenti sziklákhoz, hiszen ebből a pozicióból tökéletesen ráláthatunk ellenfeleink spawnjára. Elmondása alapján 18 ölést sikerült gyűjtenie egy meccs alatt, így gyakorlatilag kis szerencsével 5-6 mérkőzés alatt végezhetünk is a longshotokkal.

A módszer Hardcore módokban működik igazán, hiszen az „alap” játékmódokban magasabb a TTK értéke. Nagy eséllyel az elkövetkezendő napokban, de legkésőbb január elején javítja ezt a hibát is a Sledgehammer Games, így érdemes minél előbb kihasználnunk.

https://leet.hu/samsung/

×