Nem csak időseknek ajánlott kütyük a Nokia múltat idéző készülékei, hanem azok is tehetnek vele egy próbát, akik kicsit fellélegeznének az okostelefonjaikból.

A Nokia mobilos részlege, miután túlzottan nem vágódott be az okostelefonok piacán a Microsofttal sem, a Finnországba visszatérve némileg taktikát váltott, és modernebb belsővel, de klasszikus, retro dizájnnal is készít már újabb készülékeket. A dolog pedig nagyon is beválni látszik, ugyanis egyre-másra jelennek meg nyomógombos Nokiák.

A jelenlegi licenctulaj, a HMD ezúttal a legendás gyártó 2007-es népszerű modelljét, a Nokia 2760-at újítja fel, legalábbis a kiszivárgott információk alapján, ami elméletileg tökéletes modern mása lesz a 14-15 évvel ezelőtti készüléknek. Ez külsőre nem nagyon fog elütni a 2720 Flip kagyló formájától, sőt, tudásban sem lesz feltétlenül jobb annál.

A Nokia 2760 Flip 4G néven készülő telefon régi jó Nokiához hűen nagyon sokáig, elvileg 6,8 órás beszélgetési ideig, vagy 14 napig fogja bírni egyetlen töltéssel, köszönhetően az 1450 mAh-s akkumulátorának. De nincs is min csodálkozni, ugyanis a mostani trendekkel ellentétben mindössze egy 240 x 320-as felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, míg a kamerája maximum 2 MP-es lehet majd.

A mobilon a Kai OS legfrissebb verziója fog futni, ami azt jelenti, hogy egy csomó hasznos funkció is lesz majd benne – mint az email, a Bluetooth, multimédiás üzenetküldő, ébresztőóra és még sok más. A készülék tehát tökéletes választás idősebbeknek, illetve olyanoknak, akik szeretnének kitörni az okostelefon-függőségükből, esetleg néhanapján fellélegezni belőle egy kicsit.

Az áráról egyelőre semmit nem tudni még, de az 50.000 forintos határt nagy valószínűséggel nem fogja átlépni. Mindezt a hivatalos megerősítésig természetesen érdemes a helyén kezelni.

via – GSMArena

Már megint felrobbant egy Xiaomi Poco mobiltelefon

 

https://leet.hu/samsung/

×