A Warzone kapott egy adag második világháborús realizmust a Vanguard integrálásával, de egy fegyver kiverte a biztosítékot a modern fegyverek rajongóinál.

Az iron sight és a távcsövek kritikusak egy FPS játékban. A Modern Warfare 2019-ben és a Black Ops Cold Warban a játékosok még bizonyos blueprinteket is előnyben részesítettek másokkal szemben, csak hogy tisztább iront sightot kapjanak.

Ám a második világháború más kor volt, és a fegyverek egyszerűen másképp működtek. Egy fegyvertörténész megnézte a Vanguard történelmi pontosságát, és vegyes érzései voltak, de néhány dolog még őt is lenyűgözte. Ha érdekel a fegyvertörténész reakciója a Vanguard fegyvereire, akkor megtekintheted ITT.

Az egyik ilyen kevesebb szeretetet kap a Warzone közösségtől.

A japán Type 11, amit néha a Gulágban kapunk egy történelmileg pontos, kanál alakú tölténytartó markolattal van ellátva és ez sokak türelmét rendesen próbára teszi. Ahogy a klipben is látható, a streamer Speros_OG már abban a pillanatban zavarba jön, amikor előveszi a Gulag fegyverét: „Mi a fene ez? Miért van egy kanál a fegyverem tetején?”

Még az ellenfele panaszkodását is lehet hallani, ahogy panaszkodik a fegyver furcsaságaira.

Ezt az érzést más játékosok is széles körben visszhangozták, egy egész Reddit-posztot szenteltek annak, hogy egyöntetűen egyetértsenek abban, hogy „ennek a Gulag-fegyvernek mennie kell”. Úgy tűnik, senki sem örül az egyedi fegyvernek, még ha az reális is.

Mégis, a Type 11 Gulag változata tagadhatatlanul bizarr a normál CoD-fegyverekhez képest. Ahelyett, hogy középre céloznánk, a fegyvert látszólag a bal vállra helyezzük, és a célzóka jobbra van állítva.

 

Bár dicséret illeti a fejlesztőket a realizmusért – még ha máshol nem sikerült betartani, a játékosok nem tűnnek elragadtatottnak, amikor élet-halál kérdéséről van szó. Egyelőre csak alkalmazkodniuk kell, amíg a Gulag fegyverfrissítés megérkezik.

Ti találkoztatok már a kanalas fegyverrel a Gulágban?

VPN a könnyeb lobby-ért – Így játszanának a Warzone streamerek?

 

https://leet.hu/samsung/

×