Úgy tűnik, hogy a The Witcher sorozat nemrégiben megjelent második évada nem lett túlságosan népszerű a rajongók körében.

A Netflix fantasy sorozata az elmúlt hetekben elsősorban azért kapott kritikát, mert nem éppen jól dolgozza fel a regényeket. A változások miatt sokaknak nem igazán jött be a második évad, így talán az sem véletlen, hogy a nézettség is visszaesést mutat

az előző évadhoz képest.

 

A kritikák nagy része tükröződik a The Witcher második évadának értékelésén is: a Rotten Tomatoes összesítő weboldalon a cikk írásakor 64%-ot ért el a 3105 közönségszavazattal. A nézők átlagosan 3.5 pontra érékelték a művet.

Érdemes kiemelni, hogy ez nem borzasztó eredmény, de jelentős visszaesés az első évadhoz képest. A Netflix 2019-es szezonja lenyűgöző, 91%-os közönségpontszámmal büszkélkedhet több mint 20 000 vélemény alapján.

Érdekes módon a kritikusok pont ellenkezőleg látják. A Witcher első évadának kritikusok által odaítélt pontszáma 68%, míg az új évad esetében már 94%. Ez bizonyíték arra, hogy a kritikusok és a rajongók ritkán értenek egyet.

A második évad egyik legkritizáltabb pillanata Eskel, Geralt régi barátjának halála. Eskel, aki nem hal meg a könyvekben, szörnyeteggé változik, és Geralt megöli az új évad második részében. A rajongók kevésbé voltak elragadtatva.

„Tudtuk, hogy meg kell ölnünk valakit abban az epizódban” – mondta Lauren S. Hissrich, showrunner. „De őszintén szólva, az ő halála az, ami mindent megváltoztat Geralt számára” – tette hozzá.

Szerinted milyen lett a The Witcher 2. évada?

Ezt olvastad már?

Chipset, méret, portok? – Így találd meg a számodra tökéletes alaplapot

 

https://leet.hu/xmas/

×