Egy feltaláló tartalomgyártó olyan Pókember szerkót csinált, amivel tényleg meg lehet mászni a legmagasabb épületeket is.

Egészen mozgalmas heteken lehetnek túl a Pókember rajongók, hiszen nem csak szimplán jól szerepelt a kasszáknál a legújabb mozi, a Nincs hazaút, hanem tökéletesen beváltotta a legmerészebb elképzeléseket is, melyektől mindenki azonnal falnak ugrott.

Sőt, volt olyan Pók-rajongó is, aki a falon ragadt, köszönhetően a speckó szerelésének, amit saját maga készített. Egy feltaláló tartalomgyártó, Jake ugyanis az egyik legnagyobb rajongója a Marvel szuperhősöknek, ezért egy csomó olyan cuccot valósít meg, amiket a hősök is használnak a kalandjaik során. Ilyen volt korábban a pattanó Amerika kapitány pajzs, most pedig ilyen a Pókember ruha, amivel képes mászni a falon.

A találmánya rendkívül erős tapadókorongokból és erőteljes légpumpákból állnak, amiket elegánsan (de persze még így is jól láthatóan) a Pókember ruhájába szerelt. A kütyükkel pedig egészen konkrétan a plafonon is tud mászkálni, sőt, még egy toronyházra is felmászott velük – csak, hogy demózza a pókképességeit, amikkel simán elmehetne egy Mission Impossible filmbe is.

Jake egyébként már korábban is csinált egy csomó kütyüt: megcsinálta például a Tom Holland-féle testhez igazodó pókruhát, de készített egy sor hálóvetőt is, melyeket mind-mind meg lehet nézni a Youtube-csatornáján sok más Marvel-filmből ismerős szerkezettel együtt.

 

@jlaservideoI climbed a giant building with my Spider-Man wall climbers! Follow for a vid on how they work 🕷 ##spidermannowayhome ##peterparker ##mcu ##marvel ##spiderman ##avengers ##sony♬ Spider-Man: No Way Home – Trailer Music – L’Orchestra Cinematique

@jlaservideoI made some real Spider-Man wall climbers! ##spidermannowayhome ##spiderman ##mcu ##marvel ##avengers ##peterparker ##spidermanfarfromhome ##engineering♬ Infinity – Jaymes Young

Több emelet magas Gundam robotot építettek Japánban – már megint

https://leet.hu/samsung/

×