xQc megvédte a Valve Dota 2 komplexitását, és elmagyarázta egy volt Riot alkalmazottnak, hogy miért jobb, mint a League of Legends.

xQc mindig is a szabad szájáról volt ismert, de most beszállt az ősrégi vitába miközben Sykkuno egyik streamjét nézte. A vita nem más, mint a Dota 2 és a League of Legends kérdése. Ám a streamer a Dota 2 játékmenetét védte.

Azonban nem csak a közönsége figyelte, mivel vitába szállt egy volt Riot-alkalmazottal a League of Legendsről alkotott nézetei miatt.

December 25-i streamje során xQc felállt, hogy megvédje a Dota 2-t, miközben a Riot korábbi fejlesztője, Nathan ‘Blaustoise’ Blau a „szörnyű dizájnt” szapulta. Blau azzal folytatta, hogy „az emberek azt hiszik, hogy csak azért, mert valami nehezebbé teszi a játékot, az jobbá teszi a játékot”.

„Ó, csak hagyd abba a dumát, ember! Te a Riot Gamesnek dolgoztál” – mondta viccesen xQc, miközben Blau a League of Legends mellett érvelt.

A Dota 2 mellé állva a Twitch streamer azt mondta: „Figyelj, nézd, a League-ben volt vagy három aktiválható tárgy, és el kellett távolítaniuk őket, mert az emberek nem tudták megfelelően aktiválni őket, mint egy rakás soy boy! Öt gomb! Istenem, nem megy! Annyira fáradt vagyok” – folytatta xQc, könnyedén gúnyolódva a League mechanikáján.

Blau azonban nem habozott és felhozta a számokat: „És hányan játszanak Dota-t?” „Hűha! Népszerűségi verseny!” xQc válaszolt, mielőtt más is beszállt volna a vitába, hogy mégis Dotának nagyobb versenyei vannak.

Egy szónak száz a vége mit gondoltok, melyik a jobb játék és miért?

5 retro gamer pillanat, amit csak az igazi veteránok értenek

https://leet.hu/samsung/

×