A színész a The Hollywood Reporternek árulta el, hogy min múlik a Megtorlóként való visszatérése, ha a Marvel egyáltalán felkéri őt a szerepre.

Nagyon kevesen vitatkoznának csak azzal a megállapítással, hogy Jon Bernthal a tökéletes Megtorló. A színész velőkig ható alakításával már a Daredevil második évadában mindenkit azonnal letaglózott, de amikor megkapta végre a megérdemelt saját Punisher sorozatát, a karakter olyan mélységeit ismertette meg a nézőkkel, amilyet eddig ilyen formában még sosem láthattunk.

Részemről semmi kétség, hogy a Netflixnek kikölcsönzött karakterekkel a Disney a rajongók kedvére tesz majd, amit láthattunk már az új Pókember-moziban, illetve a Sólyomszem sorozatban is. Ezek miatt pedig közel biztosra veszem, hogy a Marvel, ha elő szeretné venni a Megtorlót, akkor Jon Bernthalt kérik majd fel a szerepre.

Hivatalos bejelentés hiányában viszont ebben csak reménykedhetünk, már ha sor kerül rá egyáltalán, hiszen a Megtorló egyáltalán nem illik bele a Disney által képviselt családbarát felfogásba. Pont ennek kapcsán kérdezte a színészt a The Hollywood Reporter is, amire Bernthal elárulta, hogy rajta nem fog múlni, hogy visszatér-e még Megtorlóként, avagy sem.

„Ez a karakter nagyon, nagyon, nagyon mély jelentéssel bír számomra, amivel együtt tudok rezonálni. Tényleg a szívemhez szól, tényleg a csontjaimban érzem. Óriási mértékben védem azt a karaktert. Korábban már mondtam, hogy semmi sem fontosabb számomra a világon, mint a feleségem és a gyerekeim, és csak addig, amíg nem érted meg ezt a fajta szeretetet, és hogy mit is jelent az, hogy valakiért önként meghalsz, milyen lenne, ha valaki elvenné őket tőled, addig a Megtorlót sem fogod érteni.” – mondta a színész, majd azzal folytatta:

„Mindent leszámítva, ennek a karakternek ott kell lennie. Szükség van a sötétségnek ennek a szintjére. Úgy gondolom, ha bárki kicsit is enged ebből, azzal csak rosszat tesz a karakternek, annak minden egyes változatának, minden korábbi képregénynek és a Megtorló összes rajongójának. Ez a karakter nagyon sokat jelent a katonáknak. Szóval, ahogy korábban is mondtam, nem az a lényeg, hogy eljátszod-e a karaktert; hanem az, hogy jól csinálod-e, és engem csak ez érdekel.”

Vagyis ezzel Bernthal azt mondta, hogy a Megtorló rendkívül közel áll hozzá, de ha a karaktert más játssza végül a Marvel-moziverzumban azt sem fogja bánni, ha az egy igazi, önazonos Megtorló lesz, és nem valamilyen gyerekbarát, felhígított verzió. Ez utóbbi esetében ugyanis ő szinte biztosan nem térne vissza a szerepben.

Hogy ez miként alakul majd, azt csak megtippelni tudjuk, mindenesetre a Disney részéről jelenleg semmi sem utal arra, hogy a közeljövőben elővennék Frank Castle karakterét. A felnőttes irány azonban már megfigyelhető tendencia a Marvelnél (még ha szoftosan is), hiszen az Oscar Isaac fémjelezte Moon Knight, illetve a Mahershala Alival a főszerepben készülő Penge is durvább és nyersebb produkcióknak ígérkeznek a megszokottaknál.

A Marvel megváltoztatja a Punisher ikonikus halálfejes logóját

 

via – GameRant

https://leet.hu/samsung/

×