Egy videó ütötte fel a fejét a Warzone subredditjén,  ahol egy quad nem találta az utolsó ellenséges csapatot.

A Caldera, a Warzone régóta várt „felújítása” lassan egy hónapja megérkezett a CoD játékosok számára. Azonban a játék kezd frusztrálóvá válni, mivel a játékosok győzelmi esélyeiket a játék korlátaival dacoló csalók szétzúzták. Nem beszélve a rengeteg bugról és hibáról.

A győzelem megszerzése elég nehéz, de még nehezebbé teszi, ha nem látod az ellenségeidet.

A Warzone-ban a végső körig tartó küzdelem hihetetlenül feszült, de a csalók megfosztják a játékot minden szórakozástól, mivel egy exploit lehetővé teszi számukra, hogy elrejtőzzenek a szem elől.

Egy Reddit-felhasználó, u/picklejuice33 által megörökített videó tökéletesen bemutatja, hogy mi is történt velünk, – vagyis inkább mi nem. Mivel az utolsó körben egyetlen egy ellenséggel sem találkoztak, majd belehaltak a gázba.

A RICOCHET anti-cheat megjelenésével a játékosok remélték, hogy az ehhez hasonló problémák nem fognak fennmaradni, ahogy a Warzone új korszaka elkezdődött.

Cheaters not present at close of final circle? from CODWarzone

Rengeteg elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy a győztes duó hogyan törte meg a játékot, de néhány játékos azt feltételezte, hogy egy vizuális hibáról van szó: „Tekintve, hogy mennyire elrontották a játékot, valószínűleg inkább csak egy bug volt, mint csalók” – mondta egy Warzone játékos, UltraContrarian.

A leggyakrabban hangoztatott elmélet szerint a győztesek Stim-használatával maradtak életben: „Ez csak Stim és a muníció láda kihasználása volt. Egy négyes csapat fejenként 10-20k dolcsival körülbelül 5 percig élhet gázban” – kommentálta u/mrgrimshawn1.

„Lehet, hogy csak egy újabb a hibák hosszú sorában. Már régóta esedékes a stim glitch visszatérése” – tette hozzá egy másik játékos.

Már a lobbik is megőrültek.

Totális káosz! – Mészárszék Plunder lobbik ütötték fel a fejüket

×