Az Epic Store természetesen ma sem hagy minket ingyenes játék nélkül. Mutatjuk, mivel is lepték meg ma a gamereket.

Ahogy minden évben, úgy az Epic Games idén is kitesz magáért év végén. Az ünnepi időszakban ugyanis nem hetente kínálnak ingyenes címeket, hanem naponta. Miközben egészen eddig a Prey volt ingyenes, ma 5 órától már elérhető a friss ingyenes játék.

December 26. 17 órától egészen december 27. 17 óráig a Control ingyenes.

Control

Az Irányítás Szövetségi Irodáját (Federal Bureau or Control) egy sötét erő szállta meg. Csak te rendelkezel a megfelelő képességekkel, hogy megállítsd. Az egész világ a fegyvered, miközben ezt a rejtélyes sötétséget próbálod legyőzni epikus harcok során, kiszámíthatatlan környezetben. Az emberiség sorsa a tét. Képes leszel visszaszerezni az irányítást?

A Remedy (Max Payne, Alan Wake, Quantum Break) filmszerű, látványos külső nézetes akciójátékában bejárhatod a szövetségi iroda épületét, ahol sötét titkokat fedhetsz fel, váratlan karakterekkel találkozhatsz, és természetfeletti, bizarr jelenségeknek lehetsz a szemtanúja, ahogy saját testvéredet keresed. Járj utána a teljes igazságnak, hogy kiderüljön, pontosan mi hozott erre a helyre.

A harcok során a telekinézis segítségével bármilyen tárgyat fegyverként használhatsz. Kapd fel a bútorokat, székeket, és használd őket lövedékként, vagy támaszkodj megbízható, alakváltó pisztolyodra. Fedezd fel az ügynökség rejtélyes, folyton változó épületének folyosóit és titkos szobáit, ahol semmi sem az, aminek látszik… Izgalmas küldetések és hatalmas főellenségek várnak, amiken keresztül eljuthatsz a sötétség forrásáig, hogy megmentsd a világot. Ez egy olyan kaland, amit nem fogsz egykönnyen elfelejteni!

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást hozzá! Ne feledd, hogy holnap új ingyenes játék jön!

Ezt láttad már?

https://leet.hu/2021/12/26/memek-eredete-1-igy-neznek-ki-kedvenc-memjeink-napjainkban/

 

 

https://leet.hu/xmas/

×