A Plunder mindig is a Warzone-élmény féktelen, kaotikusabb társa volt. Egy bizarr bug azonban új szintre emelte a dolgokat.

A Warzone Pacific 1. szezonja már javában zajlik, és a játékosok már keményen dolgoznak – illetve próbálnak dolgozni az új Battle Pass megszerzésén. Sajnos az új tartalmak mellett a játék tele van hibákkal és teljesítmény problémákkal.

A Plunder a rajongók egyik kedvenc módja, amióta csak elindult. Lehetőséget ad a játékosoknak, hogy bemelegítsenek mielőtt a standard Warzone brutálisabb világába indulnának. Illetve gyors fegyver szintezésre is használják ezt a játékmódot.

A legutóbbi bizarr Warzone Season 1 glitch szó szerint mészárszékké változtatta a meccseket, mivel a spawnok a lobbit egy őrült XP-farmmá változtatják.

A felhasználó ‘TheEpicMichael’ a hivatalos Warzone Subredditre posztolt képernyőfotókat, amelyeken látható a puszta káosz, ami bizonyos Plunder lobbikban uralkodik. A képekből látszik, hogy a játékban minden játékos egy végtelen loopban rekedt, ugyanoda spawnolva.

Ez jelenleg egyértelműen egy komoly glitch a Plunder módban, mivel a respawnoló játékosoknak vissza kellene ejtőernyőzniük, ahogy a Gulagban aratott győzelem után. Ami talán még furcsább, mint maga a glitch, az a közösség reakciója. Sok játékos aktívan keresi az ilyen típusú meccseket, mert tudja, hogy néhány másodperc alatt annyi XP-t szerezhet, mint normál esetben egy egész meccs alatt.

Érdemes megjegyezni, hogy bár ez valóban valódi glitchnek tűnik, fennáll a lehetősége, hogy ezek is olyan feltört lobbik lehetnek, amiről beszámoltunk már nektek.

A Raven Software még nem foglalkozott a problémával, de a legtöbb játékos reméli, hogy hamarosan kijavítják, hogy visszatérhessenek a fosztogatáshoz.

Ha lemaradtál a hackelt lobbikról:

A csalók bosszúja? – Vigyázz a Warzone hackelt lobby-jaival!

 

×